Tempahan Blog & Cover Timeline Facebook


  

Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan full edit blog daripada CH,  u'ols boleh inbox CH di  FB Page. Pada yang takde fb boleh lah email CH di anazaysdreamland@gmail.com

Syarat-syarat untuk tempah

  • Betul-betul serius , berkemampuan , penyabar dan paling penting seorang yang tak cerewet!
  • Bayaran tidak boleh dituntut semula.
  • Proses mungkin mengambil masa 1 minggu, kalau tak busy dalam beberapa hari je boleh siap.
  • Sebanyak 2 kali sahaja permintaan utk mengedit yg mana tidak suka.selepas itu tiada lagi yg akan diubah
  • Bayaran melalui BANK IN (MAYBANK).  Topup TAK DITERIMA.
  • Bayar dulu baru mula mengedit
  • Perkhidmatan doodle tidak disediakan
  • Setiap penambahan satu widget akan dicaj RM1

Pakej yang disediakan

Pakej A : (http://www.wawaashihara.com/) - RM60 (full set of kerawang & bunga2 )
Pakej B : (http://sihatitunikmat.blogspot.com/) - RM50 (header sekali dengan background)
Pakej C : (http://pinguubinguu96.blogspot.com/) - RM45 (tiada navigation bar)

Banner for GA

File Gif : RM10
File Png : RM5

 Jika berminat untuk edit full blog ,sila hantar detail seperti berikut :
  • Pakej : A B C
  • Email :
  • Password :
  • Theme blog : (kalau nak bg cth blog org lain pn tak pe)
  • Header : Nak tajuk apa & korang boleh bagi gambar header yang dilukiskan di kertas dan hantarkan ke CH
  • Gambar untuk letak diheader : (link gambar/doodle)
  • Description : (ayat nk letak bawah header) (cth : love Allah b4 you love sombody)
  • Footer : nk tulis ape???
Entry ini telah dikemaskini . Sesiapa yang berminat nak tempah , boleh PM Hawa di facebook | fanpage . Ehh lagi satu , inform Hawa di ruangan komen bahawa korang dah PM.. Risau terlepas pandang :)

 Contoh2 Gambar Cover Timeline

Untuk Cover I AM - RM15

3 comments:

Puteri ElLallyn said...

Salam, kalau nak buat tempahan, nak bayar tu, maksudnya beli topup maxis berapa-berapa-berapa, then masukkan kat nombor phone akak?

Athirah Kitty ♥ said...

Salam sis. Sy nak tempah full template.. sy dah pm sis kat fb. :)

miSz WNA said...

akak , aliah dh pm pertanyaan aliah kt fb akak psl ni :)