Thursday, 17 April 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno



Haaaaa.. Mana2 yang singgah blog I ni. Meh la kita join Segmen akak kecik kite ni. Mari la kita rapatkat silaturrahim sesame blogger. Kot2 nanti ada jodoh, boleh jumpa kat event2 blogger. Mesti ada yang teringin nak jumpa blogger2 yang selalu kite bersembang di alam maya ni kan? I ni nama je duk senegeri dengan Kak Dayang, tapi tak penah2 jumpa. Teringin nak jumpe tatak tecik itew ni..

Ish, pa la ceq melalut ni. Jom join u'ols. Dah ! Tekan banner tu ya. Oh lupa ceq nak bagitau. Tamat pada hari pekerjaan nanti. 1 Mei ni la. Takkan tak tau kot. Hihihi.. :p

34 comments:

nurul nadia adnan said...

singgah sini dari segmen yang sama..follow awak ;)

http://nadiaadnan90.blogspot.com/

Maria Firdz said...

Singgah dari segmen sama... semoga berjaya...

Zara Nurhaidah said...

all the bestt ! =D

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya ye.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

Nasuha Puteri Nass said...

Selamat bersegmen dan berblogwalking...

MyCherita said...

Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

Liniey Nor said...

Assalam.

If belum join GA Liniey n Nad, jemput join ea. Ada 2 top refferal.

If dah join boleh terus promote GA ni utk berpeluang menang top refferal.

Dan..
90+ pemenang by Random.org dicari :)
Antara hadiah:
>> Buku Cerita Ahmad Ammar
>> Naked 2 Eye Shadow
>> Inner Neck Magic Berdagu
>> Inai Homemade
>> 5.11 Tactical Belt

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

GA dilanjutkan sehingga 23 April 2014 :)

Niyaz zara said...

dtg dri segmen yg sama
done follow awk

http://niyazzarra.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... Selamat bersegmen... Nasuha juga peserta dari segmen yamg sama...

Nasuha Puteri Nass said...

Assalamualaikum... Selamat bersegmen... Nasuha juga peserta dari segmen yamg sama...

Kasih Lestari said...

Datang Melawat

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

sarah hairudin said...

singgah dari segmen yang sama :)

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

Sally Yatiey said...

Singgah ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/

~Nor Arena~ said...

salam... ina singgah sini ye.... :)

gud luck utk segment yang sama... ^^,

SAMIQA ♥ said...

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

SAMIQA ♥ said...

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Nurul Syahirah said...

singgah & follow sini.. :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Azhafizah Md Nor said...

Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

Amira Tarmizi said...

Visit lah saya di http://merlipmerlap.blogspot.com/ heeee :D

Aadhirah Farhana said...

Assalam, datang dari segmen yang sama :)
http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

Nur Hayati said...

Assalamualaikum. Hi saya dri segmen yg sama. Jom singahh dan follow balik saya :D

http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nadirah Mohamad said...

Salam Perkenalan!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

Dina Ibrahim said...

segmen yang sama menyerbu ke sini dan follow awk.
http://dinahumblelady.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

ZUKI DIN said...

Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://www.zukidin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

husna zahidi said...

selamat tengah hari!!
singgah sini dari blog sis deno..
juga dari segmen yang sama..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/

Aqilah Azmi said...

Hiiii. Qila singgah ni dari segmen kak deno jugak ni heee :D

Jom blogwalking jom hihihi♥♥

Anne Idris said...

hi nice to read your blog..
www.mommyanneshop.com

Kisah Si Dairy said...

Blogwalking dari segmen deno
http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Intan Saffyna said...

hi,Singgah sini dari segmen yang sama :)
done follow awak :)

Hafiz Hafizol said...

Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P