Friday, 3 January 2014

Senarai Pemenang GA Akhir Tahun by Cik Hawa

Selamat malam. Ada yang tanya bila BCC nak umumkan pemenang GA. btw, bcc ni dah start kerja. Jadi masa untuk online tu kureng la sikit. So kat sini bcc nak bagitahu bahawa Giveaway Akhir Tahun by Cik Hawa telah pun TAMAT. Meh kita tengok siapa pemenangnya.


Sila hantar detail seperti berikut:

Terima kasih Sponsor, saya pemenang GIVEAWAY AKHIR TAHUN by Cik Hawa^^
Nama :
Alamat:
No. telefon : Hadiah yg demenangi : Link penganjur : http://www.hawasyazanalee.my/2014/01/senarai-pemenang-ga-akhir-tahun-by-cik.html
No.penyertaan :
Link.penyertaan:


Top Refferal
Random Gift (beauty product) 1set & T-shirt
Beauty Product - [TUNTUT SINI]
T-Shirt - [TUNTUT SINI]

Random : Halakan cursor ke number. Link dah tersedia di situ

Pixel HP Charm dan barangan kraf yang lain 1 Pemenang : [Tuntut Sini]
98

Stoking Kawaii 2pemenang : [Tuntut Sini]

65 & 79

Half Moon Shawl 1 Pemenang : [Tuntut Sini]
46

Shawl 1 pemenang : [Tuntut Sini]
9

Fridge Magnets 4 pemenang : [Tuntut Sini]
67 83 45 & 10

2x Keronsang Felt 5 pemenang : [Tuntut Sini]

18 32 41 100 & 61

Printed Shawl 1 pemenang : [TUNTUT SINI]
105


Ellips Hair Vitamin 1 pemenang : [Tuntut Sini]
35

Friendship Bracelet 2pemenang : [Tuntut Sini]
88 & 85

Tudung Lycra Pelangi 1 pemenang : [Tuntut Sini]
89

Casing Phone Felt Craft 1 Pemenang : [Tuntut Sini]
92

Keychain 2 pemenang : [Tuntut Sini]

58 & 34

Keronsang 3 pemenang : [Tuntut Sini]

76 71 & 33

Small Notebook 2pemenang : [Tuntut Sini]
90 & 97
Notebook 1 Pemenang : [Tuntut Sini]
Gelang manik + Sleeping mask 1 pemenang [Tuntut Sini]
Set gelang getah + Hp strap 1 pemenang [Tuntut Sini]
Topup RM5 4 pemenang [Tuntut Sini]
40 111 96 & 51
Topup RM 10 : 

PERHATIAN : Tarikh tamat tuntut 20 Januari. Selepas itu, sponsor boleh burnkan hadiah

19 comments:

Ina Amani said...

Tahniah kepada semua pemenang :)

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah...yang last tu syira..hehe..thanks ^_^

Anis Zahidi said...

tahniah yg menang :D yg xmenang tu jgn sedih sbab boleh cuba nasib kat giveaway anis http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html :D

Yumida Huda said...

alhamdulillah..thanks hawa n sponser
tahniah buat rakan2 lain

shahida rahim said...

saya no 41!tahniah kpd semua pemenang :)

sha dhira said...

alhamdulillah, no 51 tu shad.. timekasih pengajur dan sponser..

sha dhira said...

tahniah kepada semua yang bertuah..

Dzureen Darwis said...

tahniah para pemenang :)

Ainim Suju said...

tahniah buat semua yang menang

Mardiah Diana said...

Tahniah kepada semua pemenang...

are'na said...

tp mcm ada nmber yg sama ja..anyway..tahniah kpd pemenang

rokot nuluhon said...

yes sy menang stokin kawaii...Thanks . Tahniah to all winners :)

Scha Aryana said...

congrats para pemenang ;)

@ainimdarif said...

alhamdulilah,no 97 bertuah :)

Nur Shafiq said...

tahniah pada semua yang menang,especially top referrel tu :) jemput singgah blog shafiq A Gentleman To Be

Dirax Ira said...

No 98 ! Alhamdulilah..Baru check..Macam tak caye jek ><

Cik Tieka said...

Alhamdulillah...menang kerongsang..yeayyyy :D

aien hermionie said...

patut lar pegeview cam meningkat je.. rupanya trafik dari sini ye.. hehe.. tq akak.. :)

Maria Firdz said...

tahniah kpd semua pemenang... :)