Wednesday, 1 January 2014

Najwa Latif Kesal Sikap Perusuh Raba WanitaPenyanyi terkenal Najwa Latif merasa kecewa dengan tindakan peserta demontrasi menceroboh kawasan Sambutan Tahun Baru 2014 di Dataran Merdeka. Menurut Najwa mereka bukan sahaja bertindak liar malah beliau melihat ada yang meraba penonton wanita.

Sebentar tadi kami melaporkan majlis sambutan dan pertunjukan bunga api terpaksa dihentikan setelah para artis dibaling botol oleh peserta demontrasi.
Polis akhirnya mengambil alih pentas dan menghalang sebarang persembahan mahu pun cubaan ambil alih daripada peserta demontrasi.

Artis Dibaling Botol, Sambutan Tahun Baru DibatalkanPeserta Demontrasi Turun akhirnya merempuh halangan Polis dan memasuki kawasan sambutan Tahun Baru di Dataran Merdeka.
Khabar terbaru setakat ini mereka cuba mengambil alih pentas dan menyebabkan artis serta orang kenamaan yang hadir meninggalkan majlis sambutan.

Sebelum majlis dihentikan para artis telah dibaling botol oleh peserta demontrasi.
Sekarang ini polis mengambil alih pentas dan menghalang sebarang persembahan mahu pun cubaan ambil alih daripada peserta demontrasi.
** Gambar akan dikemaskini kemudian. Kebanyakan talian telefon sekitar Dataran Merdeka terjejas menyebabkan tiada gambar dapat diperolehi dengan pantas. -Mykmu-

3 comments:

Akeyla Azmi said...

astaghfirullahal'azim :O

Ali Wowberita said...

mohon jangan percaya itu hanyalah twitter palsu Najwa Latif

Ina Amani said...

A'ah.. Najwa latif nafi kenyataan tu... Dalam paper ada...