Wednesday, 13 February 2013

Short Segmen: Wanna Be My Bloglist by Seneorita Baharin



Sempat lagi kan? kalau sempat nak join gak. Kalau xsempat takpa la. Sebab SB ni ada gak join short segmen by me.. now i support dia balik la.. 

Monday, 11 February 2013

DOODLE ??


Malas cakap banyak.. Nak suh korang comment pasal ni je.. Hari tu dah buat percubaan pertama.. Boleh tengok kat SINI, ni pulak yang kedua.. 

Ni mata cacat sket.. hehe

Yang ni ngengada nak pakai blusher tebal.. Korang comment la.. kot2 ade kat mana2 yang nak dibetulkan lagi..

Short Segmen :: Jum Exchange Banner


Jom join Short Segmen Ex-Change banner dengan Mai


  • Bagi pendapat tentang perubahan blog Mai..
Bg hawa, blog mai yg sekarang ni lagi ok dari dulu.. Hawa suka sidebar bersambung dari terpisah. Nampak kemas je. Comment tu kalau boleh mai tukar kanla ke popup window.. macam hawa punya.. hehehe.


  • Ni banner hawa. 


Kalau rajin, letak la banner hawa ni kat blog korang.
Nanti hawa letak yang korang diruang banner lak :D 

Sunday, 10 February 2013

Contest Blog Comel



1) Follow blog ni dan like pages - Dah lama follow n like page owner.
2)Buat satu entry ringkas dan tampal banner kat atas dan backlink kan kat entry ni*letak link entry kat komen bawah ni* - done.. Click banner kalau nak join..
3) Like SINI - DONE! *nanti ade print screen gambar yg di LIKE*
4) Like SINI - DONE!
5) Tamat pada 10/3/2013
6) Pemenang dipilih berdasarkan blog comel+kemas+cepat loading - TAK TAHU LA BLOG SD NI MCM YANG ADA DALAM SYARAT NI KE TAK.. 


Bahan Bukti.. Haha

SENARAI HADIAH
  • Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
  • Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen *Rm55*
  • Tempat Ketiga: Bedak Arab
  • Tempat Keempat: Bedak Arab
  • Tempat Kelima: Celak Arab
  • Tempat Keenam: Celak Arab
  • Saguhati: Review 3 blog



Gambaran Hadiah

Bedak n Celak Arab, Cream Collagen
Tuan Empunya Contest Cakap : Oh ye..lupe pulak nak cakap..korang jugak digalakkan follow blog peserta yang join...tak wajib tapi digalakkan korang follow para peserta yew..yela..sambil blogwalking dapat jugak menang hadiah kan??hehe..para peserta akan diupdate dari semasa ke semasa.

Tuan Belog Ni Cakap : Dia nak tag kawan dia boleh? Dia nak tag Mailey Jayley

6 SEBAB BERUNTUNGNYA PEREMPUAN MEMPUNYAI RAHIM



Pagi ni SD nak kongsikan citer ni dengan semua perempuan.. Kenapa perempuan je? sebab perempuan je yang mempunyai rahim. Betapa beruntungnya bila wanita dikurniakan rahim. Kenapa beruntung? Meh kita baca bawah ni..

1. Dia bekerja dengan Allah..jadi 'kilang 'manusia.Tiap-tiap bulan dia diberi cuti bergaji penuh..7 sehingga 15 hari sebulan dia tak wajib sembahyang tetapi Allah
anggap diwaktu itu sembahyang terbaik darinya.

2. Cuti bersalin juga sehingga 60 hari. Cuti ini bukan cuti suka hati tapi, cuti yang Allah beri sebab dia bekerja dengan Allah..Orang lelaki tak ada cuti dari sembahyang...sembahyang wajib baginya dari baligh sehingga habis nyawanya..

3. Satu lagi berita gembira untuk wanita, sepanjang dia mengandung Allah sentiasa mengampunkan dosanya..lahir saja bayi, seluruh dosanya habis.. Inilah nikmat Tuhan beri kepada wanita, jadi kenapa perlu takut nak beranak? Marilah kita pegang kepada tali Allah. Seandainya wanita itu mati sewaktu bersalin, itu dianggap mati syahid.. Allah izinkan terus masuk Syurga..

4. Untuk peringatan semua wanita yang bersuami: Seluruh kebaikan suaminya, semuanya isteri dapat pahala tetapi dosa- dosa suami dia tak tanggung.

5. Diakhirat nanti seorang wanita solehah akan terperanjat dengan Pahala extra yang banyak dia terima diatas segala kebaikan suaminya yang tak disedari.. Bila dia lihat suaminya tengah terhegeh-hegeh di titian Sirat,dia tak nak masuk syuga tanpa
suaminya, jadi dia pun memberi pahalanya kepada suami untuk lepas masuk syurga. Didunia lagi, kalau suami dalam kesusahan isteri boleh bantu tambah lagi di akhirat. Kalau seorang isteri asyik merungut, mulut selalu muncung terhadap suami dia tak akan dapat pahala extra ini.

6. Manakala suami pula mempunyai tugas-tugas berat didalam dan diluar rumah, segala dosa-dosa anak isteri yang tak dididik dia akan tanggung ditambah lagi dengan
dosa-dosa yang lain. Dinasihatkan kepada semua wanita supaya faham akan syariat Allah agar tidak derhaka denganNya. Dan semua lelaki fahami hati naluri seorang wanita & isteri agar tidak derhaka denganNYA..


#5 Review Blog


Kat sini SD nak review 5 Blog bagi yang join short GA kat page SD.. Maybe tak ramai mana yang tahu. Meh kita tengok sape punya blog yang kena terjah dan bakal di terjah.



  • Ni header dari blog AFNA ni.. Blog dia memang ringan. Loading pon cepat je. Tapi sidebar dia penuh dengan banner2 segmen n GA. Apakata Afna kurangkan sikit atau pon buat satu tempat khas untuk banner GA/Segmen aje. Adekan yang kalau pergi mana2 blog dia ada letak banner2 GA/segmen yang gerak2 tu.. Pastu kalau boleh fontu tu tukar la sikit. Hehehe, banyak komen lak SD ni. Ni kalau Afna nak terima ke tak terpulang la pada Afna. SD cuma bagi pendapat je

  • Disebabkan blog ni takde header jadi ni aje yang dapat SD tayangkan. Ni blog Nadhia.. Tak tau la betul ke tak nama dia ni. SD main petik je dari website dia.. Blog ni simple, maybe bloggers baru. Header takde takpe la. Followers dia pon ada 90orang je. Nadia cuma kena tambah shoutbox je. senang nanti orang datang blog Nadhia, dia tinggalkan link blog dia. Nadhia leh la g jenjalan kat blog dorang lak.. 

  • Kenal tak header sape ni? Tipu la kalau korang tak kenal. Nama pendek dia FD. Kenal tak? Haaa.. kenal la tu kan.. Ni tentang tuan Blog ni.. Nama aku Fatin Diana binti Othman and nama tu mak aku yang bagi. Hihi! Thanks mak! :* I'm born on 27th July 199* #sila ingat tarikh ini dan bagi hadiah kat aku, tau! Hahahaa! Lahir katLumut, Perak dan tinggal di Kuala Lumpur sampai pertengahan tahun 2012. Lepas tu tinggal kat Kuala Terengganu pula. Adik beradik ada 4 orang dan aku yang sulung. Kakak yang garang tauu! :p.. btw, dia ni selalu buat GA/segmen. Rajin2 la ke blog FD ni.. 


  • Blog ni masa SD mula2 pergi dulu ingatkan blog omputih.. Rupanya orang melayu kita.. Hehe.. Dia minat korean. Blognya 100% korean.. Nama tuan blog ni  Nur Iffah Afifah Binti Rizal . Nicknames ? You can call me "Pah" if you want :) 15 y/o . Yes , I am Malaysian Muslim girl who will be fighting for PMR this year , 2013 . Wish me Luck , k ? Kalau Nak tahu dengan lebih lanjut.. Meh terjah blog si gadis ni.. - SINI


  • - Blog ni tuan dia nama Nurain Syahirah.. Dia pon suka korean gak, Kebanyakkan ramai gadis2 minat korean. SD pon tak tahu kenapa.. hehe.. Musim kot. Erm, header dah lawa cuma kalau ada buang cake2 n roti tu dah nampak lawa dah. Budak ni lazy girl.. hehe.. Lagu dia pon lazy girl.. ish3.. anak dara malas2 ni yang xbest ni.. Header tu kalau centerkan pon cun jugak tu.. ngeh3.. Suka ngan lagu tu.. hahaha.. 

Okay.. Sekian semua.. Boleh la terjah menerjah blog mereka ni.. Owh ya, semua yang SD reviewkan blog ni.. dorang dapat cursor name free sorang 1.. Sila jeles ya.. hehe :D

Tutorial Letak Follower Gadgets

Tutorial ni bagi yang pakai blogskin takde gadget followers yang Google Friend Connection tu. Bagi yang pakai follow button yang comey tu. Yang tu sebenarnya ada limit dan limit dia hanya sampai 300 sahaja. Lepas pada 300orang korang dah tak boleh nak follow mana-mana bloggers. So tutorial ni ada yang requestkan. Jadi SD tolong dia la, kesian dia.. So, jom kita tengok tutor dia.
  • Dashboard > Template > Tekan Save Template Dulu > Upgrade template ( atas pada code blogskin korang ). Jangan risau, bila korang upgrade code tu tak hilang.
  • Lepas dah revert ke template designer, korang pilih je template pe pon. contohnya korang pilih Simple Template. Pastu, Design > Add A Gadget > Pilih Gadget Followers ye.
  • Lepas tu, korang pergi blog korang. Tekan Right Click > pilih View Page Source ye. CTRL+F search "</div><div class='widget Followers' id='Followers1'>" ye. Contoh tengok pada gambar ni.

Klik untuk tumbesaran

  • Copy ayat yang korang cari tadi tu.. scroll kebawah sampai korang jumpa code macam ni
 site: "09845065656073829231",
locale: 'en' },
skin);
</script>
Klik untuk tumbesaran

  • Faham tak? Kalau tak faham meh tengok code followers SD punya.. Jangan copy code ni.. ni code SD punya tau.. Kalau nak copy pon korang cuma tukarkan ape yang SD warnakan tu je. Code tu ade kat view:source korang. 
<script type="text/javascript">
if (!window.google || !google.friendconnect) {
document.write('<script type="text/javascript"' +
'src="http://www.google.com/friendconnect/script/friendconnect.js">' +
'</scr' + 'ipt>');
}
</script>
<script type="text/javascript">
if (!window.registeredBloggerCallbacks) {
window.registeredBloggerCallbacks = true;

gadgets.rpc.register('requestReload', function() {
document.location.reload();
});
gadgets.rpc.register('requestSignOut', function(siteId) {
google.friendconnect.container.openSocialSiteId = siteId;
google.friendconnect.requestSignOut();
});
}
</script>
<script type="text/javascript">
function registerGetBlogUrls() {
gadgets.rpc.register('getBlogUrls', function() {
var holder = {};
holder.postFeed = "http://www.blogger.com/feeds/6800851196659454699/posts/default";
holder.commentFeed =
holder.currentBlogUrl = "http://superdreamland.blogspot.com/";
holder.currentBlogId = "6800851196659454699";
return holder;
});
}
</script>
<script type="text/javascript">
if (!window.registeredCommonBloggerCallbacks) {
window.registeredCommonBloggerCallbacks = true;
gadgets.rpc.register('resize_iframe', function(height) {
var el = document.getElementById(this['f']);
if (el) {
el.style.height = height + 'px';
}
});
gadgets.rpc.register('set_pref', function() {});
registerGetBlogUrls();
}
</script>
<div id="div-1ua82xw687cyx" style="width: 100%; "></div>
<script type="text/javascript">
    var skin = {};
    skin['FACE_SIZE'] = '32';
    skin['HEIGHT'] = "260";
    skin['TITLE'] = "Followers";
    skin['BORDER_COLOR'] = "transparent";
    skin['ENDCAP_BG_COLOR'] = "transparent";
    skin['ENDCAP_TEXT_COLOR'] = "#333333";
    skin['ENDCAP_LINK_COLOR'] = "#000000";
    skin['ALTERNATE_BG_COLOR'] = "transparent";
    
    skin['CONTENT_BG_COLOR'] = "transparent";
    skin['CONTENT_LINK_COLOR'] = "#000000";
    skin['CONTENT_TEXT_COLOR'] = "#333333";
    skin['CONTENT_SECONDARY_LINK_COLOR'] = "#FFFFFF";
    skin['CONTENT_SECONDARY_TEXT_COLOR'] = "#000000";
    skin['CONTENT_HEADLINE_COLOR'] = "#000000";
    skin['FONT_FACE'] = "normal normal 100% Verdana, Arial, Sans-serif;";
    google.friendconnect.container.setParentUrl("/");
    google.friendconnect.container["renderMembersGadget"](
    {id: "div-1ua82xw687cyx",
     height: 260,
     
     
     
     site: "12515941746317810549",
     
     locale: 'en_GB' },
     skin);
</script>
</div>

  •  Bila dah dapat copy macam code kat atas ni. Pergi semula ke Dashboard > Template > Revert to classic template > Dah dapat template yang asal balikkan? Paste apa yang korang copy tu kat mana-mana sidebar yang korang nak letak.
  • P/S :: Kalau tak faham jugak, inbox kan email n paswrd korang kat Page SD.
  • Selamat Mencuba ya :D

Friday, 8 February 2013

Short Segmen By Hawa + Mailey



TAMAT

Hah.. Jawab Salam tu dulu.. Biasa ni.. hehe.. okay ni Short Segmen yang digabung oleh Hawa n Mailey.. Alaaa, Blogger terkenal dari sarawak tu.. 

http://1.bp.blogspot.com/-acyYZLJDSQg/UQpQjgQGPGI/AAAAAAAAER0/lEkafnhLfOA/s320/anigif.gif

Syarat-Syarat
1 - Follow Blog Hawa n Mailey
2 - Like Page Hawa n Mai
  
3 - Buat entry bertajuk " Short Segmen By Hawa and Mailey "
4 - Entry tak perlu panjang2.
5- Copy code n Tempek Banner yang cun tu kat blog korang
6 - Paste link entry kat comment box

Hadiah-Hadiah:


1- Header n Topup rm5- 1pemenang ( Hawa ) - Mr Random.Org yg Pilih
2- Banner - 5pemenang ( Mailey )- Mr Random.Org yg Pilih
3- Cursor Name- 5pemenang ( Hawa )- Mr Random.Org yg Pilih
                SENARAI PESERTA

P/S :: kalau korang join melalui Mailey, just drop komen kat blog dia okay.. Gud Luck

Wednesday, 6 February 2013

Percubaan Pertama

Hehehe.. korang jangan gelak tau tengok gambar bawah ni.. Ingatkan senang nak lukis doodle ni.. Susah gila.. susah lagi pada add math ( ada kene mengena ke? ).. Hahaha.. Ni percubaan pertama tau.. maybe lama2 pandai la kot.. Ni doodle ni nama dia Halimah Jongang.. hehe.. Halimah jugak yang dapek nama..


Penant woo.. nak lukis yang ni saja.. Lenguh tangan kalau pakai mouse.. Jangan la gelak.. Ni just trial je.. Malu-malu.. 


Raawwwrrr.. dia marah ni. sampai merah muka dia.. hahaha.. Jaga-jaga, kang dia ngap korang.. abis la Hawa dah xde geng dah..


Wehhiii.. wehuu.. muka biru.. hahahah !! Konon2 comel la tu.. siap ngan blusher n lip gloss.. 

Tuesday, 5 February 2013

Tutorial : Letak Banner Segmen/Giveaway Dalam Entry



Holla holli Cikembung Ciktembam sekalian.. Selamat malam.. hehe, ada request tutor dari atynsyera ni.. Kat sini Hawa nak buat tutor untuk new blogger. Meh kita turun bawah tengok cara dia

  • Cara Masukkan Banner Dalam Entry
1- Dashboard > Create New Post 
2- Ikut macam gambar bawah ni..

Klik button yang dalam kotak hitam tu. Nanti akan keluar satu pop up macam kat bawah ni.

Bila dia dah jadi macam ni. Korang ikut cara macam dalam gambar tu. Ikut satu-satu.

Okay dah siap untuk copy banner. Eh nanti dulu belum siap sepenuhnya lagi. Sekarang ni cara nak backlink kan link kat banner tu.. mcm kadang2 ada yang buat kat bawah banner tu "KLIK BANNER UNTUK JOIN".. Mesti pernah tengok kan, tipu la kalau tak pernah tengok.. So jom kita tengok cara seterusnya..


Klik untuk tumbesaran

Klik untuk tumbesaran 

Okay dah siap, apalagi.. save la.. So selamat bersegmen n mengjoinkan diri dalam mana-mana Giveaway :D

p/s :: haram kalau amik tutor ni awak cakap ni awak punya. Kalau nak amik la. Tapi creditkan kat Hawa okay.. Sayang korang

Senarai Peserta Short Segmen by Hawa and Mailey

Senarai peserta untuk SEGMEN INI
  • http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://umikasum.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://justforcontest.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://mainkawinkawin.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://nursyazana26.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://iema90.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://faz-blinkerz.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://lovelypandaho.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://www.erazfadli.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://www.opzzpinky.my/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://farahhakimah.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://sunshinestar-aisyah.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey_5.html
  • http://mc-zon19.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://fafazukri.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://atynsyera.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://dearbelog.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://azyanramle.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://anisakmal.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html
  • http://falling-in-love9.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-and-mailey.html

  • Senarai Peserta yang join Melalui Mailey Jayley

  • http://nshsmirotic-bouncet.blogspot.com/2013/01/shot-segmen-by-hawa-mailey.html

  • http://belogkisahkami.blogspot.com/2013/01/short-segmen-by-hawa-mailey.html

  • http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/shot-segmen-by-hawa-mailey.html

  • http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/short-segmen-by-hawa-mailey.html
  • #5 Giveaway Day Challenge By Nabila Medan

    Klik banner untuk join


    done follow n like..

  • Tarikh Tamat
  • 9 Februari 2013 , 11.59 Malam


  • Hadiah Untuk Giveaway Day Challenge #5
  • Shawl X 2
    Topup Celcom RM10 X 1
    Topup Maxis RM10 X 1
    Topup RM5 X 2
    Topup Celcom RM5 X 1
    Cute Ribbon X 2
    Review Blog X 5


  • Hadiah Untuk Giveaway Day Challenge #5
  • 14 Orang (Random.Org)

    Monday, 4 February 2013

    Cursor untuk Segmen " Saya Nak Cursor Name By Hawa"


    Selamat malam semua.. Ni cursor2 bagi yang join SEGMEN NI .. So korang boleh amik je.. Sorry kalau tak berapa nak lawa.. 

    Cara nak masukkan cursor dalam blog boleh tengok kat SINI

    http://3.bp.blogspot.com/-5VSRfqJRZ_0/UQ6TS3VYIEI/AAAAAAAAB8E/fimFYOaCSQQ/s1600/AinNadia.png

    http://3.bp.blogspot.com/-wOuXJ5hDsEQ/UQ6TSwPwXtI/AAAAAAAAB8I/JNkHuseI5M0/s1600/BeingAF.png

    http://1.bp.blogspot.com/-OMLmkdJxIT0/UQ6TS0duN3I/AAAAAAAAB8M/H9iKLHxeXQY/s1600/Angiela.png

    http://3.bp.blogspot.com/-UQ58LUfM0B4/UQ6TTX5cvnI/AAAAAAAAB8Q/5u7KDE_7q00/s1600/MEERAZAIN.png

    http://4.bp.blogspot.com/-aOXOU0iuhMQ/UQ6TTpheqEI/AAAAAAAAB8U/O67nxvRRrXY/s1600/NabilaAziz.png

    http://4.bp.blogspot.com/-cSKYch1pllw/UQ6TT9hU27I/AAAAAAAAB8Y/KmxMLreGmNQ/s1600/RQ.png

    http://1.bp.blogspot.com/-DuVquX2pyIU/UQ6TUK0uVKI/AAAAAAAAB8c/KBC0zLWG3k0/s1600/SimpleSyara.png

    http://2.bp.blogspot.com/-Aad3U5vzIrI/UQ6TUo8EjKI/AAAAAAAAB8g/6VpGM3lg9ms/s1600/ezyra.png

    http://1.bp.blogspot.com/-fg9DESDTDJs/UQ6TUXDwwkI/AAAAAAAAB8k/YciJM_Gl_q4/s1600/anisah.png

    http://2.bp.blogspot.com/-Al7n7_ZppAc/UQ6TU9fLB7I/AAAAAAAAB8o/DH6k1hW_fmk/s1600/fizaHasim.png

    http://3.bp.blogspot.com/-JsON9wl3lUU/UQ6TVAY4i8I/AAAAAAAAB8s/niAYJofWirI/s1600/iejaAyoi.png

    http://3.bp.blogspot.com/-CLtqux3YWgA/UQ6TVfSvkOI/AAAAAAAAB8w/uCipNyZjB4w/s1600/iema.png

    http://1.bp.blogspot.com/-ndtd9W1uzqA/UQ6TV0imEwI/AAAAAAAAB84/DkJVLAhW0f0/s1600/iris.png

    http://2.bp.blogspot.com/-IbWeyLxHf54/UQ6TWOuVNII/AAAAAAAAB88/30uBi-w3gG4/s1600/izzatiVIP.png

    http://4.bp.blogspot.com/-JsKq4oD2n3U/UQ6TV-TDOBI/AAAAAAAAB9A/N6KTi1WEqRo/s1600/ikaJHN.png

    http://3.bp.blogspot.com/-N52_kL-Cy9w/UQ6TWT7mdMI/AAAAAAAAB9E/bTOoRNtFRcg/s1600/jujueLyana.png

    http://3.bp.blogspot.com/-kCZyITKkSI8/UQ6TWuZgGXI/AAAAAAAAB9I/q0_ndAyR5yY/s1600/mama.png

    http://4.bp.blogspot.com/-g9busYrevJc/UQ6TW8P2hcI/AAAAAAAAB9M/wYg4elV22bo/s1600/misschillax.png

    http://2.bp.blogspot.com/-9QPGPu2uoFY/UQ6TXCyRgzI/AAAAAAAAB9U/FmGe8aUlwcA/s1600/nisha.png

    http://4.bp.blogspot.com/-wLOMByf5x1o/UQ6TXTmEVYI/AAAAAAAAB9Y/Jp2nTqcQQog/s1600/nurulAzieyan.png

    http://1.bp.blogspot.com/-3VTmJorD9Gk/UQ6TX3ZuUHI/AAAAAAAAB9g/J-BnTmWQERo/s1600/shekechik.png

    http://1.bp.blogspot.com/-qzjwTIG1hq4/UQ6TX7HrfNI/AAAAAAAAB9k/-iE7qLUA3lE/s1600/sofia+rina.png

    http://4.bp.blogspot.com/-5Rv9MiUCnK0/UQ6TYUIUyeI/AAAAAAAAB9s/JtOzNN3WckE/s1600/wawa+Rosli.png

    http://3.bp.blogspot.com/-7VF6PfeXK30/UQ6TYva8_qI/AAAAAAAAB9w/4gQkXbmrOZk/s1600/nadhirah.png

    http://3.bp.blogspot.com/-va8thBZI6AA/UQ6TYmFToHI/AAAAAAAAB90/w3i72EL7c2A/s1600/zawiah.png
    P/s :: Kalau dah amik tinggalkan comment eh.. Takut ada yang takleh masukkan dalam blog..