Tuesday, 31 December 2013

(Video) Aksi Menggoda Ex-Skandal Adi Putra Selepas Bergelar Janda



Sebuah video dimuat naik Nooraida Abdul Talib, bekas skandal Adi Putra di dalam akaun Intagramnya.

Video tanpa apa-apa dialog itu hanya menampilkan Nooraida kelihatan merakamkan aksinya terliuk lentok dengan bermain-main dengan rambutnya yang agak menggoda.

Beberapa rakan yang respon pada video tersebut ada yang tertanya-tanya dengan perbuatannya itu, tetapi Nooraida berkata beliau 'tengah sewel'...heh!

Ah..orang lawa, seksi, janda pula, buat la apa pun, nanti ada la yang datang menyambar!





BCC says: Dah macam video publisiti murahan pulak den nengoknya -____-

11 comments:

Hana Jalil said...

frust tak dpt ady, lepas tu kena cerai. :3

# mencemarkan maruah perempuan betul dia nih -_-

Dzureen Darwis said...

muka dah cantik, kenapa buat perangaiii?

QZ92 said...

janda berhias! haha

Phat said...

ah pening ahhhh

huny madu said...

Tah apa la motif buat video mcm ni, bkn nya budak2 lg nak buat perangai gitu.. alahai.. macam2 hal

Anonymous said...

assalam..
• kita (especially lelaki) tgk aurat org pompuan = berdosa
• kita pula yang bersubahat (atau menganjurkan) org lain utk melihat aurat pompuan = berganda2 dosa

lebih baik kita tinggalkan cerita2 (gambar2 serta video2) yg mendatangkan dosa & dosa berganda termasuklah dosa 'Multi Level'..

p/s: skadar mengingati dan berpesan2 pada jalan kebenaran & berpesan2 pada jalan sabar.. wal'Asri

Nur jehan ♥ said...

kalau sy jadi bini adi putra tu, dah lama pergi cili bibir die tu. sakit mata tgk -.-

Norhazlina Mohd. Zaki said...

Simpati la kat dia ni...semoga berubah ke arah kebaikan...


x0x0 ^___^

kopi pasta said...

publisiti murahan yg sgt2 tipikal~

aien hermionie said...

cakap nak bukak semula kes.. pastu buat pulak perangai macam nie.. mmg susah lar orang nak percaya kat dia.. huhu

Paradise Gal said...

da kenape?