Sunday, 15 December 2013

Baju I Am Blogger



Selamat malam u'olls.. Ingat tak BCC ada post pasal tempahan baju blogger limited edition tu? Haaa.. Dah sampai pun baju ni pg tadi & dah pakai pun. Lawa bukan. BCC beli dengan harga RM30 free postage. Tadi BCC W/app Kak Tini. Tanya buka lagi tak tempahan baju blogger ni. Kak Tini cakap nanti kalau dia buka lagi order. Dia akan roger BCC. So kalau ada sesape nak nanti. Boleh tunggu ya. 

Baju yang di order oleh blogger2.

Warna baju & design.

Nanti kalau ada yang nak sila tinggalkan comment & BCC akan informkan dekat Kak Tini.

7 comments:

Mimi Azirah said...

Cantiknye tshirt tuh..kaler pink de..hehehe..

Vee Lea said...

Cantik. Tp nak buat lain lah. Hahaha.. Buat sendiri joo ;D

Hana Jalil said...

lengan pendek je eh yg ade?

Nur Shafiq said...

tumpang tanya,kalau order,bila boleh sampai ?

Nadia Johari said...

yang biru tu berkenan pulak..

syahirah said...

hitam dgn biru tu mmg smart

Khai Artzfar said...

jenis sticker ke tu