Thursday, 19 December 2013

Admin Di Cari Untuk Menjadi Admin di Page BCC

Pagi u'olls. BCC tengah mencari orang untuk jadi admin di kedua-dua page BCC. Page yang 1 tu baru ada 1 admin, kalau termasuk BCC baru ada 2 la. So sekarang ni BCC nak cari admin yang nak mempromotkan dia punya page online. Contoh dia macam page yang BCC tengah jadi admin sekarang ni.

So, BCC sedang mencari admin yang serius ya.

Page ni nak lagi 4 orang. *klik gambar untuk ke page*

Page ni nak 6orang. *klik gambar untuk ke page*

Jika berminat boleh PM BCC di salah 1 page di atas. Korang boleh click salah 1 page untuk korang menjadi admin. BCC takde masa nak update kat page. Kadang2 mengharapkan admin ke-2 tu. Dia pun masih sekolah lagi. Serius admin for promote barang kecantikkan, kesiahatan & page anda :D

2 comments: