Friday, 8 November 2013

SEPASANG REMAJA BERCIUM DI KHALAYAK RAMAI



Lagi video yang rasa diri nak jadi hot. Malu CH tgk bila that girl & that boys tanpa segan silu boleh main cium-cium pipi dikhalayak ramai. Dia takde rasa malu ke? And CH pergi dekat FB si lelaki ni.. CH terjumpa status ni. 

Click untuk tumbesaran

FB Papa ARUL
FB Mama MIRA

BTW, si arul ni budak sekolah agama.. Tapi perangai tak macam sekolah agama la pulak.. Apa la nak jadi sekarang ni.. Haish..

13 comments:

afnis said...

serious memalukan..
xtau laa nak jadi ape bdk2 zaman sekarang ni..

nauzubillah hi min zalik..

Budak Kampung said...

tlg report pada pihak yg bertgjwb.kalau mak dah ckp mcm tu, meme hukum hudud ptt dilaksanakan

najiah shaharain said...

cintalah sangattt........

TelingaBulat said...

bertudung litup tp hurrmmm..

farhana effa said...

salam perkenalan...
jemput visit and follow me back ^_^
http://wwweffafarhana.blogspot.com/

Iezwa Razk said...

Remaja zaman sekarang ni macam2 perangainya,
Mohon dijauhkan daripada perkara sebegini.

Kaqyonk Fauzi said...

Macam cerdik je, macam cerdik je.
macam xde akai je,macam xde akai je.

RaisyaSukor said...

gelinyeeee

Ainim Suju said...

adoi..apalah nak jadi dengan bebudak zaman sekarang. andai betul mak budak perempuan tu support apa yg dorg buat, mak tu kena kaunseling balik

Eyma su said...

zaman sekrg..tapi bila mengandung mula larh na buang anak..pastu salhkan mak bapak..sedgkan diri sendiri yg bagi..manusia2..alahai

IraNur said...

cemburukan dorang ?????? euuwwww. tolonglah.

Alia Az said...

Astaufirulahhh ~ Mohon dijauhkan ~ Amin ,, :( sedih sangat umat Islam macam neyyy ,, :(

Anonymous said...

apa nak jd dengan bdak zaman skang ni =| bwat malu jew ¦}