Wednesday, 20 November 2013

Majlis Pelancaran Video Brosur Bersama Blooggers Di Khadijah's Kitchen

Assalamualaikum & Salam Sejahtera


Pada 16 November 2013, Blooggers Dot Com telah menjemput 30orang blogger ke majlis pelancaran video brosur bersama blogger yang bertempat di Khadijah's Kitchen Sdn Bhd di PV128 Setapak. Video brosur merupakan salah satu produk dari Bleu Nagas. Video Brosur mengambil risalah dicetak membosankan dan menukar video pendek . Bukan itu sahaja .. kita pembentang video profesional kami untuk bercakap mengenai anda dalam video. Video anda menjadi jauh lebih peribadi dan bukannya membaca teks. Video Brosur datang dalam 3 pakej.

Klik untuk tumbesaran kalau tak nampak.

Kalau korang nak tahu, CH la orang paling lambat sampai kat sana. Bas dari kemaman pukul 11pg.. Then pergi tukar bas segalanya, siap dalam pukul 12. Then baru jalan sikit dah berhenti kat R&R Gambang. Lama kot berhenti. 1jam tu, pukul 2:30pm baru bas gerak.. CH bajet sampai pukul 3ptg, oke la tu kan sebab event tu pun start pukul 3ptg. Masa tu nak marah ada.. Nak nangis pun ada.. Yela, dah bas ni berhenti lama2 pastu sampai lambat pulak. Sampai je kat hentian putra CH terus cari teksi mintak dia hantar CH kat setapak. RM30 jugak la kena. Then sampai jugak kat situ.. Gambar banyak takde jadi ni je yang boleh aku post kan. 


Bergambar dengan blogger famous amos Kifli Mally

Di Khadijah's Kitchen juga terdapat booth untuk ambil gambar dari video brosur.


Antara sponsor yang sudi sponsor di majlis pelancaran video brosur with blooggers ialah

Emerald Studio

Terima kasih kepada Blooggers Dot Com dan Video Brosur kerana mengundang CH dan CH juga minta maaf sebab datang lambat. Lambat bukan sikit punya. Tapi lambat gila. Nasib la takde yang marah.. 

Kepada sesiapa yang nak join event-event macam ni sila la ke page ini ---> Blooggers Dot Com
Jika anda berminat dengan pakej yang disediakan dari Video Brosur boleh hubungi mereka di page ini ---> Video Brosur

9 comments:

Jaymiee life journey said...

ni yang datang last sekali tu ker....xpe yang penting semangat...keep it up.

Nadratul Syazwana said...

Takpe kak Hawa lepasni pindah N9 takde lambat lagi dah! Hehe

Sharinginfoz said...

Minat punya pasal, sanggup dtg dr jauh

Ainim Suju said...

bestnya..teringin nak pegi tapi haritu kena keje so tak apply pun nak pegi

Si Galah Panjang said...

Happening nyaa nampakkk !

Farisya Anastasyia said...

Thanks for coming sisi :)

Leeza Dayasari said...

maaf tak pernah beramah mesra masa di sana,,,
salam perkenalan...
event tu meriah kan,,

Fatanah Khirizan said...

wuu,bestnya...hehe :) dpt jumpa bloggers lain :)

SecretOfShaila said...

so sad...i cannot join this event...hihihi...