Saturday, 12 October 2013

Tempahan Blog


Selamat petang semua.. Lama tak update blog ni. Busy sikit dengan tempahan edit blog. Blog Cik Hawa biasa2 je haaa.. Takde secantik macam blogger2 otai edit..


http://smartiesbrownies.blogspot.com/
Blog bertemakan Pink, Coklat & Peach.. Full edit by Cik Hawa. 

http://ainanysashop.blogspot.com/
Blog ni sebenarnya tuan dia mintak nak warna pepel. Tapi bila tengok semua pepel macam tak meriah je warnanya.. So Cik Hawa masukkan warna peach...

Sekarang trngah siapkan lagi 1blog. Masa mengedit tak lama. sehari atau 2hari je. 
Berminat nak tukar template boleh lah PM Cik Hawa dekat FB ya..

Hawa Syazana II

5 comments:

Nur Kamsinah said...

cantikkk~~ :)kemas jerr.

shafiqah said...

nice :)

Marou Apple Hijau said...

rajinnya.. anyway keep it up girl..


recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

KongsiBlog said...

cantik jugak yang edited tu ..nampak simple dan kemas.. keep it up.

Nabila Mansor said...

cantiknya kamu edit .. boleh sy tahu mcm mane nk buat headers gabung mcm tu skali dgn kotak entry erk? ade tutorial tak?