Wednesday, 23 October 2013

Foods Review | M2 Cafe & Catering

Promosi hebat bulan Oktober. Steamboat buffet + kambing golek + sup kambing cuma RM20 untuk dewasa dan RM10 untuk kanak-kanak. Tempah sekarang di 014-7571297 (Faiz).


Date: Saturday,October 19, 2013
Time: 8.00-10.00pm
Venue: M2 Cafe and Catering (opposite Festival City)
A-01-06/07 Pusat Komersial Setapak,Jalan Taman Ibu Kota,Setapak,53300 Kuala Lumpur.

Alhamdulillah , Hawa adalah salah satu blogger yang terpilih untuk join event ni.. Walaupun Hawa bukannya otai  yang nak dibandingkan dengan blogger2 yang join event ni sekali.. 1st time k join event ni.. Hawa la orang paling awal sampai & orang paling awal balik.. hihihih.. 

1stly, cafe ni baru je buka dekat Danau Kota Setapak, betul-betul depan KL Festival City. Jadi, tempat dah strategik, Macam mana pula rasanya? Ahah , jadi bloggers yang hadir akan buat review tentang makanan di situ. 

Masuk je restoran M2 Cafe & Catering ni , memang awesome ! Cantik, bersih, kemas. Puas hati dengan kebersihan M2 Cafe & Catering ni. Then, layanan pekerja mereka pon bagus, semua sporting je, hehe. Bila tiba masa makan, kami makan sampai lebam !! Perut semua habis buncit then pergi bergambar ramai2 lepas makan. Nanti perhatikan perut kitorang semua (lagi2 ST, haha)  ! Ahaks. Just kidding . 

Untuk makanan pula , Alhamdulillah semuanya best ! sedap ! puas hati ! Paling best kambing golek memang pergh.. Tak terkata la.. Tapi hawa xleh makan banyak sangat.. Alergik.. Gatal dalam mulut..  ! Then dengan dessert yang pelbagai rasa.. Pergh nikmatnya .. Korang wajib pergi M2 Cafe & Catering untuk rasa makanan dekat situ ! InsyaAllah puas hati , yang penting sebelum makan baca Bismillah dulu . Niat kerana Allah , itu penting. Hehe . Okay , jom tengok gambar pula ! :)
100% halal

Gambar dari luar ke dalam.


Gambar dari dalam keluar.. Oppss Elizabeth Toh ada kat situ. 






Seafood pun ada..


Lia Omey's  Friend,  Lia Omey & Syukri Tahir (ST)


Artis kiri kanan.. 

Lastly, gambar dengan otai2.. 

Jangan lupa like M2 Cafe & Catering 

3 comments:

Farisya Anastasyia said...

pART Artis tu tak leh blah.hehehe..anyway thanks kak hawa sbb sudi join ye :)

Ainim Suju said...

wah...best

Bahrain Ramlan said...

diapait dengan 2 pemuda kacak..hahaha..kalo rumah kat kl dah lama try makan kat situ..