Wednesday, 2 October 2013

Cara Cashout ChurpChurp

Assalamualaikum readers & stalkers

Selamat tengah malam semua. Okay, malam ni nak ajar cara cashout churpchurp. Hawa tak tahu pulak ada yang tak tahu lagi cara cashout churpchurp ni. Ingatkan ramai yang tahu. Ada 2,3orang tanya hawa macam mana cara nak cashout. Kena pulak churpchurp dah tukar template baru. Para churpers mesti tau kan. Okay not lets start this tutorial.


Cara Daftar ChurpChurp ( http://goo.gl/i6lyXo )
Cara Ambil Link ChurpChurp ( http://goo.gl/kTR9up )
Cara Cashout ChurpChurp ( http://goo.gl/2Qlakg )

1. Sign in Churpchurp

2. Klik earning korang macam yang hawa tunjuk kat dalam gambar tu. Maaf duit terpaksa sensored.. Malu la itew duit iyew sikit je.. hahaha. *gediks kau nyah*

3. Bila dah tekan macam step number 2 tadi tu. Akan keluar macam ni. Tekan button cashout tu.

4. Bila dah tekan, Check semuanya. Alamat, nama korang.. Kalau semua dah okay. Klik button confirm cashout tu. Faham bukan?

Derma sikit lepas baca tu
11/11/ 2013
Anmum & Rokok Tidak Sah

1 comment:

Choi•Minho情™ said...

wahh, seronoklah awak dah cashout