Sunday, 1 September 2013

GIVEAWAY SAYA NAK TEDDY BEAR BY FARISHA



Sempena Hari Raya Adilfitri 2013,
Farisha telah mengadakan Giveaway hebat
yang menawarkan Hadiah Teddy Bear sebagai hadiah utama
Dijemput semua sertai Giveaway ini

Siapakah peserta bertuah yang akan memenangi Hadiah ini??

 Klik SINI Untuk join & Lihat hadiah
Giveaway ini sah dari 19-08-2013 sehingga 09-09-2013
Pemenang akan diumumkan pada 10/09/2013

 Good Luck semua ^.^

Sedikit kata-kata dari Cik Hawa.. hehehe

Kalaulah Cik Hawa nie seorang yang istimewa,
Maka Teddy Bear Dark Brown 1.2 Meter berharga RM180 yang menarik nie pasti menjadi milikku... :)
Aduhhh!! cantik sangat Sis, tergoda nie...
Sesuai sangat nak wat teman naik bas and teman tidur.
Yang pasti mesti ramai yg jeles sbb Cik Hawa dapat bear besar..hehehe

Kalau kata tak istimewa, menjadi pemenang entry kreatif pun ok jugak,
leh dapat bear Teddy Bear Dark Brown 1.0 Meter berharga RM160 ni..
Leh buat teman bercakap kalau xde bf. hahaha..
Tambah pulak yang kaler coklat gitu..
Aduhh bertambah jatuh hati la Cik Hawa dengan bear2 ni.. hehee

Tapi andaikata istimewa pun idak, Kreatif pun idak,
Pemenang saguhati pun jadilah,
nak2 bear yg kaler pink, seluar kelabu belang2 kat ats tu..
boleh jugak digayakan handbag baru beli..
Memang sangat cantik, tentu nampak ayu je kan..hahaha..

Maaf la Sis andai kata Cik Hawa ni bebel lebih2..
bukan pe Cik Hawa dok impikan bear BESOR tu je..
Memang cantik sangat,
Tambahan pulak Cik Hawa nie hantu bear...
Leh tukar bear2 kalau dapat bear baru..
Sis, seyes memang cantik giler...
Hope Sis sudi pilih entry Cik Hawa nie ye...

Harap Sis sudi membaca ye..
Kalau leh nak semua hadiah, tp sudah tentu la tak boleh kan...
Dah nama pun Lucky Draw, so terpulang pada rezeki la kan..
Harap Cik Hawa ada tuah ye Sis..
Aamiinnn..

13 comments:

DIARI FARISHA said...

insyallah..good luck :)

ain. said...

goodluck :) dr GA yg sama..

http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

DIARI FARISHA said...

Perhatian kepada peserta Giveaway..Ada syarat terbaru yang perlu dipenuhi sebab ada sponsor baru…Hadiah yang ditawarkan oleh sponsor boleh lihat sini :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/09/perhatian-peserta-ga-teddy-bear.html

Artiqa Horvejkul { IKA } said...

Good luck! dtg dari G.A yg sama. Jemput singgah blog saya. Done follow u. Follow me back ? Nice blog btw :)

http://mizzikastories.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Jom join G.A yang gempak ni. Banyak hadiah menarik:

http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-santai-september-by-cik-akak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/mini-giveaway-by-sfaezah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/oh-september-ga-by-safiena-friends.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/topap-giveaway-by-yong-atira.html
http://schomells.blogspot.com/2013/09/segmen-tinggalkan-url-blog-url-entry.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/1st-giveaway-by-adkdayah.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/golden-giveaway-by-pinky-minky.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/first-giveaway-ciknyoonyalita.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/segmen-cn-nak-bagi-hadiah-nak-tak.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/giveaway-gempak-by-eyqin-bilah-and.html
http://schomells.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-birthday-ieta.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nice entry dear..gud luck!!

dr GA yg sama
http://wanieysqaliefsuka-ga-contest.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Nisa Shahrien said...

nisa singgah follow sini.. good luck!!

http://nisashahrien.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Solehah Shamsuddin said...

Saya bw sini dari :

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

&

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html

Dianaa said...

dari GA yang sama. good luck! ^^
Giveaway Saya Nak Teddy Bear by Farisha

farra anuar said...

Hi . kita singgah sini . hihi :)

http://farraanuar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Aisha Fauzi said...

Blogwalking sini. Saya datang dari ga yang sama :) Goodluck ^^
Jom singgah blog saya dan lihat banyakkkkkkkk giveaway menarik :D

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Ummimanje said...

Salam perkenalan salam kemerdekaan from KakUmmi dari GA SAYA NAK TEDDY BEAR DARI FARISYA, nak takkk...moga success :)
Jemput singgah blog Kak Ummi :)

http://ummiainiraz.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html?m=1

Miss Anonymous said...

Singgah dari segmen yang sama,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html

Kalau tak keberatan, joinlah Giveaway nie sekali yea,

http://myboyfriendisanarmy.blogspot.com/2013/09/september-giveaway-by-kasihlestariabadi.html

Cik Nieda Norainida said...

singgah dari segmen yg sama^^

http://www.sigadismerah.my/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html