Tuesday, 13 August 2013

Review ChurpChurp #2


Selamat petang semua. Hai2 u olls.. Lama tak tengok blog ni. Al-maklum le balik kampung. Kampung pun bukan ada line sangat. Nk berBBM pun payah. Kena panjat pokok dulu baru dapat line (tp den xpanjat la). Okay, nampak tak status tu. Lepas account 8share kena suspend. Cik Hawa beralih arah ke churpchurp. Ingat tak cerita pasal eraning churpchurp lagi cepat naik dari 8share? Haaa, tak sampai sebulan pun earning churp2 dah cecah RM100. 

Ini iklan untuk 23/07/2013 haritu.

Ini untuk 13/08/2013 hari ini.

5 comments:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

dah klik! klik lia punye balik yaaa ;)

http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/AstroAidil
http://my.sharings.cc/LiaAbdillah/share/LifebuoySuci4

ty ^^

Nadya Dyana said...

woaa banyak betul dapat. Nad tak buat agy churp churp. hehe

Choi•Minho情™ said...

Dah klik awak punya. Tolong klik boleh?

http://my.sharings.cc/natasyapink/share/AstroAidil
http://my.sharings.cc/natasyapink/share/MYFM13
http://my.sharings.cc/natasyapink/share/DGOTTbm

Kawaii Gurlzz said...

Saya baru join last week, duit pun tak banyak, so... sedekah kawaii 60 sen boleh ? hehe :D

http://my.sharings.cc/kuccrit/share/AstroAidil/
http://my.sharings.cc/kuccrit/share/MYFM13
http://my.sharings.cc/kuccrit/share/DGOTTbm

Anne Nurain said...

sme la, 8share sy pn dah kena suspend.. skrg ni hrp kn churp2 je la.. done klik ur link, klik iklan sy plak eh? hehe..

1. http://my.sharings.cc/AnneNurain/share/AstroAidil
2. http://my.sharings.cc/AnneNurain/share/MYFM13
3. http://my.sharings.cc/AnneNurain/share/PetrosainsHPP
4. http://my.sharings.cc/AnneNurain/share/LiveGreatGNC
5. http://my.sharings.cc/AnneNurain/share/LiveGreatBPH