Thursday, 15 August 2013

Kad Raya Blogger #1 [Entry Bergambar]

Selamat petang semua. Kita still lagi dalam bulan raya. So Cik Hawa nak pos sikit gambar2 kad raya dari blogger2. 

Kad raya dari Kak Shida.. Kad ni dapat masa jawab teka teki dekat page Kak Shida. 
Soalan yang berbunyi macam ni. Tarikh kak shida start blogging dan berapa hari lagi anniversary blog kak shida. hihihi.. still ingat lagi k.

Kad raya dan brooch kecil baru sampai semalam
Terima Kasih

Kad Raya Dari Uzu. Baru sampai semalam sama dengan Eymasu

Kad Raya dan Button Badge dari FD. Act, tak sangka pulak dapat button badge ni dari FD. Terima kasih ya.

Kad Raya daripada Awie
Masih menunggu beberapa keping lagi kad raya dari blogger2 retis. Ahak !

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah2 akak tumpang happy untuk hawa... *_^

Nadya Dyana said...

cantik2 kad raya :D

Dianaa said...

yeayy! kad raya dah sampai. hihi harap kak Hawa suka dengan button badge tu

Shida Radzuan said...

thanks hawa sudi bt entri kad raya kak shida :)