Friday, 5 July 2013

Tutorial | Elakkan Dari Tertekan Link Iklan


Jawab salam kat atas tu. Sebelum baca tu TEKAN IKLAN ni sikit. Terima Kasih awak yang klik tu. Okay, tajuk hari ni memang ada kena mengena dengan iklan.. Tak kira la iklan Churp-churp ke Says ke. Apa-apa je la. Maybe bagi pendapat orang lain benda ni dah lapok. No, benda ni tak lapok, ada di segelintir kalangan blogger ni ramai lagi yang tak tahu. So kat sini Cik Hawa nak tunjuk cara-caranya.

Klik gambar untuk tumbesaran

Halakan cursor atau anak panah dekat nama yang dalam kotak MERAH tu. Dan korang akan dapat jawapannya, bila korang nampak dalam kotak BIRU tu :D

P/s : Please credit to me if you wanna share this tutorial. Thank you. 

2 comments:

Mysara Ab Rahman said...

alamak..sy xbrape fhm la..sy pn slalu gk org letak link iklan

Elma said...

Ha.ah, sakit hati gak bila org buat mcm tu -,-