Monday, 29 July 2013

Terima Kasih



Walaupun baru 12hari join churp churp ni tapi sekarang earning dah banyak ni. Amat berpuas hati dengan churp churp daripada 8Share. Nasib 8share suspended kan account aku tu. Kalau tak tajdela aku beralih ke churpchurp ni. Terima kasih juga pada yang klik2 iklan Cik Hawa.. Bagi yang nak join.. Moh le tekan link bawah ni..

5 comments:

Tampawan said...

wah hehehehe

Nadya Dyana said...

woaaa banyaknya ^^

Ainim Suju said...

Wah banyaknya..

HAJAR said...

wah banyaknya!
Saya join churp2 dah setahun lebih. Sepuluh ringgit pun jejak lagi. haha.

Dianaa said...

pehh! baru nak masuk dua minggu dah dapat banyak tu. FD ni nak masuk dua tahun baru boleh nak cash out. tak aktif punya pasal. hee :D