Tuesday, 30 July 2013

Kad Raya Dah Sampai !!


Selamat petang semua-semua. Ni nak citer ni. Apa yang ditunggu selama 4hari akhirnya sampai jugak !! Terima kasih buat KAK SHIDA sebab sanggup layan kerenah Hawa yang banyak tanya ni haa.. Rasa macam banyak menyusahkan Kak Shida lak haaaa..

Okay nak citer camne masa posmen sampai.. Bangun2 tido terus tanya ayah. Ada tak van/motor pos laju sampai. Ayah cakap takde. Tapi pagi tadi ada la posmen hantar surat. Pergi la tengok dalam peti pos tu*ayah tak amik pun surat aku haha*.. Baru keluar nak bukak gate. Abang pos laju pun sampai. Korang tahu aku buat apa? Aku meloncat, tepuk tangan sambil senyum sampai ke telinga. Incik pos laju tu tengok aku sampai tergelak2 dia. Aku cakap kat dia macam tahu2 je tengah tunggu dia. Dasyat la kak shida ni. Suruh aku keluar tengok kot2 barang dah sampai ke belum. Then Incik Pos Laju tu tanya. Kad raya apa ni sampai tebal macam ni. Then Hawa pun balas la cakap tu kad raya design sendiri. Nak bagi kat kawan2 blogger. Dia pun " owh, ingat nak bg kat saya, kalau nak bg jangan lupa selitkan duit raya".. Hampeh, patutnya dia kena la bagi kat aku. Hahaha..

Okay ni kad raya. Hawa happy and tak sabar sebab Hawa buat 2design. 1 untuk Hawa. and 1 lagi untuk family. Happy sebab tak sabar nak tunjuk kt family yang kad raya family tu.

Kad raya Cik Hawa.

Ini kad raya family untuk geng2 ayah and ma.

5 comments:

Sofyy Lavender said...

Salam Sist Hawa.. Brooch dah sampai??

Nadya Dyana said...

banyaknya kad raya ^^

Ainim Suju said...

wow..semangat tu..siap ada custome design kad raya

Nurfaezah Abdullah said...

x terasa minggu depan dah nak raya kan ? :)

Shida Radzuan said...

weee ade gak kad akak eh hehee tq :)