Sunday, 14 July 2013

Cursor | Segmen Freebies Cursor Part 2


Maaf ye awak-awak semua. Lambat publish cursor-cursor awak ni sebab siapkan tempahan blog ( MFKCrew ini ). Kalau nak amik cursor ni right click then copy image url.. 

1. Cara nak masukkan cursor boleh tengok kat sini --> Cara Letak Cursor Dalam Blog





















Sudah ambil sila komen ye. Sebelum tu tolong klik tabung saya ni sikit. Terima kasih awak

http://bit.ly/12MdnTn
http://bit.ly/12AwgIS

17 comments:

ssllee96 said...

yeay! comel.. amik ya.

Nur Zahirah said...

Kak nk tkr bole? Saya nak letak nama Zahirah.tulisan macam sofea.nak warna hot pink! Boleh? (-._.- nangis)

// Alyaa Najlaa said...

comey nyer ! time kaseh yer,,

Ain Nadia said...

Terima kasih Kak hawa :)

nadiah mazli said...

akk,thank ebyk,ni lah first time sye menang segmen.. :D
thanks sgt3

nadiah mazli said...

*bebyk

Arni vanilla said...

Yeyy ! Nak ambik tauu

HAJAR said...

Thanks..:)

Bonda Qalish said...

terima kasih ye..

Jemput join!
http://bondaqalish.blogspot.com/2013/07/segmen-jom-pilih-hadiah-raya.html

miss fifi said...

thanks ;)

atikah elias said...

Huuu . Comel sangat . Thanks cik hawa . saya ambil tau :)

♛ Δnayuhanis ♛ said...

yeay ! dh siap . thanks ! comel sngt !

Nurazlan Azmi said...

comelnya!!! terima kasih :)

Amelya Iqa said...

Thx kak Hawa! Cute sangat! :)

mazni said...

wahhh..cute cute. thanks akak xD

Qila Moy said...

hikhik... terima kasih... sangat comell.. :)

HaniesSofea said...

trma ksh ya.. :D