Tuesday, 9 July 2013

AMARAN DARI 8SHARE !!


Selamat petang. 


Aq da kena ban dari 8share Beware my click2 friend.. 8SHARE DAH BAGI AMARAN TU so hati-hati takut2 nanti ade mata-mata dalam mana group share iklan tu yang print screen report dekat 8share tak pasal-pasal account kene suspend, nak selamat inbox je member2 kat fb for exchange less risk . TOLONG SHARE DEKAT KAWAN 8share !!!!!!!!! Lagi patah hati bila duit dalam account tu ada rm70. Sedih giler !!

8 comments:

Elma said...

Sama lah kita =(

Tapi saya baru mula haritu,
takda la bnyak mcm Cik Hawa nya lg.

Huhu.

Td jgak buat akaun baru! =D

Hehe.

Hawa Syazana SD said...

@Elma Sedih bila kena buat account baru.. sayang duit tu..

Dianaa said...

sabar ea kak Hawa. dugaan ni

Aimi Wardina ♥ said...

sabar kak... =)

Izzah Hashim said...

owhh ..tq akk gtaw pasal ni..ksian xpa2 byakkan bsabar ehh^^

Dieba Adieba said...

sama la nasib kita.. tapi akak akaun churp2.. hurmm.. kena buat baru.. sebab tu la sekarang macam takut nak share iklan kt group

Amyma Omar said...

salam ramadhan

jom join ga raya..

http://nooramyma.blogspot.com/2013/07/siapa-maw-duit-raya-rm50.html

Wawa Ashihara said...

same ngn kite :(

btw..jom join GA wawa ! :)
http://ashirashida.blogspot.com/2013/07/ga-ramadhan-birthday-wawa-by-wawa.html