Saturday, 27 July 2013

1000 !! Thank You So Much !!


Blog ni belum lagi cecah setahun. Tapi dah 1K.. Ini adalah blog kedua Cik Hawa. Blog lama dah padam. Blog di hack oleh manusia takde nama.


Bangun tido ( pukul 10am ) terus capai BB. Penuh Notification dari FB and Email masuk. Check2 semua, pastu bukak blog. Bukak blog tak nampak apa dah. Memang masuk2 nampak header ngan followers je. Pastu try tengok number kat followers tu. Time to Kecik besar kecik besar mata. Al-maklum la tak pakai spek. Memang le tak nampak.. 

Okay, Banyak cakap pulak haku neyh.. Meh kita tengok sape orangnya.. Orang tu siap tinggalkan tapak kaki kat shoutbox lagi. Malah siap ucap tahniah lagi..



Yaaa.. itulah orangnya.. Cik Miela namanya.. 


Sedikit Intro dari Cik Miela

Diberi nama Salmila Nadia Bt Mohd Sabri.
Ex-student Kmpk 2012/2013. 19 Tahun.  (muda lagi orangnya.. Akak dah 23 )
Tauke "Ladang Anggur". ( Hahaha.. Sama la dengan akak )
Pada masa yang sama suka buat "kerepek" di dalam blog ni. (kerepek okay la.. jangan ketupat dah le.. )
Asal dari Kuala Kurau, Perak, Malaysia

Kalau nak berkenalan lebih lanjut.. Klik header Cik Miela tu.. Thanks jugak kepada 999th followers tu. 

8 comments:

Dianaa said...

yeay! follower meningkat *tiba2* HAHA!
tahniah kak. moga lagi meningkat lepas ni

Nadya Dyana said...

Tahniah :D wow! bila la Nad punye blog nak 1000 pula hehe

Arni vanilla said...

Tahniah :D

Hawa Syazana SD said...

@Dianaa Alhamdulillah.. Terima kasih.. Moga2 lah lps ni makin menaik..

Hawa Syazana SD said...

@Nadya Dyana Thanks Nad.. Usaha.. Chaiyok2.. hehehehe

sizziey darliana said...

tahniah...

Afiqah Adzan said...

Tahniahh kak :) kejap je dah cecah 1000 kan?

Nurfaezah Abdullah said...

Alhamdulillah :D baguslah tu kak. semoga terus maju dalam dunia blogging.