Monday, 1 April 2013

Rezeki APRIL #1



Alhamdulillah.. Tak tahu kenapa hari ni.. tetiba nak bukak email.. Kalau bukak email tu tak bukak bahagian lain.. Mesti bukak tang SPAM dulu.. Ada 2 notification.. SD klik yang 1 tu.. dia tulis cenggini, baca kat bawah ni.. Sape yang pernah join GIVEAWAY ni.. Korang mesti kenal baju kat atas tu kan.. hihihi.. 

Kalau tak nampak klik gambar tu untuk tumbesaran.. 

Gile macam tak percaya lak menang baju.. Ingatkan memain.. Nak cari balik link tu memang dah lupa.. Nasib la Tuan empunya ni sediakan link blog dia sekali.. 


Bila tengok ada link blog and email.. Baru percaya.. Waahh.. Terima kasih banyak2 untuk FD.. sebab dia ada share pasal ni malam haritu.. Tak tahu nak cakap apa dah.. terima kasih banyak2 la.. Excited nyah.. Sampai nak lompat2 masa baca email tadi.. hihihih..

DAH BACA? TOLONG LIKE GAMBAR NI. TERIMA KASIH :D

7 comments:

Ismah Atikah said...

Wahhhh. Tahniah :D

Hawa Syazana SD said...

@Ismah Atikah Thanks Ismah

Dianaa said...

eh betul ke tu akak mention FD? hehe. tahniah ye kak. untung lah en :D

Hawa Syazana SD said...

@Dianaa Eh.. ape pulak tak betulnya.. hihih.. thanks FD.. untung eh..

Farah Waheda Wahid said...

congrats dear...

Dieba Adieba said...

tahniah dik... :)

Mieza Jhaa K said...

Wau..tahniah...