Monday, 1 April 2013

Mengelakkan Tekan Link Iklan di Shoutbox


Selamat malam semua. Arini nak update pasal orang yang suka tinggalkan link iklan di shoutbox/cbox kita.. Ramai yang tertipu ngan kate macam-macam. Bagi yang nak mengelakkan tertekan link iklan tu.. Ni SD nak tunjukkan.. 

KLIK UNTUK TUMBESARAN

1- Tengok SD halakan cursor kat nama NINO tu.
2- Tengok kat belah kiri bawah.. Tengok link apa yang keluar.. 

Ini adalah cara bagi mengelakkan korang tekan link iklan.. Maybe ada yang dah tahu caranya.. Maybe ada yang belum tahu..  Nak share boleh tapi jangan lupa CREDIT back to me.. So sampai disini saje.. 

Jom layan video ni.. hensem pulak JB Malaysia ni.. hehehe..

1 comment:

Dianaa said...

nasib baik lah FD tak pernah trkena lagi. sakit hati ohh. kalau nak minta tolong, bagitau je lah. tak payah buat trick, kan kak? sabor je lah