Thursday, 18 April 2013

Doodle dari Apit, Fiqah Hamed and Miraa Hussin


Ehem.. Sape tak suka bila dapat doodle free kan.. hahaha.. Doodle ni dapat lama dah.. Tapi disebabkan terlampau busy nya, tak sempat nak buat entry and blogwalking blogger-blogger yang tinggalkan jejak kat shoutbox SD.. Sorry. Buat muka style gwiyomi yang no 1 tu.. hehehe.. 

Doodle muslimah dari Fizgraphic.com.. Lama dah tak dapat doodle free dari apit ni.. haha.. time kasih apit.. 


Ni pulak dari Fiqah Hamed .. Cun kan doodle dia.. 


Yang ni pulak dari Miraa Hussin.. Kenal tak sape miraa hussin ni? tak kenal? tipu lah.. Kalau tak kenal boleh klik nama dia and terus ke blog dia.. 

Thanks semua.. Suka la dapat doodle free. Tak tahu bila nak guna.. Yang apit punya tu sekarang ni guna kat Page je.. yang lain tak tahu lagi bila nak guna..

3 comments:

cik yaya said...

comel ^_^

Miraa Hussin said...

wuwuw T^T doodle miraa tak lawa . hahaa

fiqah hamed said...

wah..doodle kita masuk dalam post dia-lah..hehe^^