Sunday, 31 March 2013

Segmen Blogger Muslimah

Tak tido ni sebab nak tunggu apit publish pasal segmen ni.. Dah buat semua syarat..
Nak join klik banner

warna untuk baju :: F8FF5F
 Warna tudung :: FF365B
nickname :: CikHawa

Nak tag

13 comments:

Cik JariManis said...

huhu~♥ tq tag akak! :) sya nak join jugaklaa..huhu

Nabila Medan said...

Blogwalking dari segmen sama :)
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Eyma su said...

thank tag saya..nak join..hehe..(^_^)

Dianaa said...

thanks tag FD. tak tau sempat ke tidak nak join ni :(
apa pun selamat bersegmen ^^

Haruno Hana 하나 said...

singgah dari segmen yg sama :) follow you #676

http://haruno-hana.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

aien hermionie said...

salam..aien nak jemput join segmen giveaway yang blog aien anjurkan.. kalau ada kelapangan waktu jemput join ye.. thanks..

http://www.aienhermionie.my/2013/03/giveaway-review-blog-by-aienhermioniemy.html

Anis Zainudin said...

anis singgah dari segmen same :)
da lame follow sini :)
jemput singgah blog anis
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Tersingkap Namaku said...

Asslamualaikum :)

sini Izyana Aisyah . saya datang dari segmen yang sama :) follow sini taw ! hit me back :) Tengs sayang

http://schamanking.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-muslimah.html

dieba khairuddin said...

assalamualaikum...
singgah dari segemn yang sama :)

 http://diebadhie.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Ifa Omar said...

BW dr segmen yg sama..done follow :)

http://daisyisland.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

adeq mas said...

Singgah sinie.. Dari segmen yang same.. Singgah laa ke blog saya..

http://adeqmass.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

Hafizzi Aziz said...

Tahniah. Doodle dah siap. Nanti kalau boleh, buat entry doodle dan creditkan untuk apit ye. Thanks taw.

http://1.bp.blogspot.com/-ydvI-lsIlYo/UV2DB03wG9I/AAAAAAAAVsE/_TYdG5D2pjs/s1600/CikHawa.png

Budu Bilis said...

BW dari segmen yang sama. done follow :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html