Tuesday, 5 March 2013

Photo Contest : Scary and Horror


Nak join klik banner

Dah lama follow.. Taylor, wwf Malaysia, Tune Talk n Maybelline yang suruh di click ni..smuanya dah.. :D.. 

Gambar yang ingin dipertaruhkan ni ada cerita disebaliknya.. Pokok tu sebenarnya nama dia agak menyeramkan la jugak jadi wa tak belani nak letak namanya memandangkan sekarang dah pukul 1:32pagi.. Jadi nanti2 la.. Mase ni kiteorang photoshoot just for fun.. Ni kat melaka.. time amik gambar tu ada lam pukul 12malam.. Tapi dah mintak izin dah nak amik gambar tu.. Mase mula2 sampai kat tempat tu.. Bulu roma tibe2 meremang.. Memang gelap.. depan belakang kiri kanan semak2 kecik.. umah sebijik2 n agak jauh sikit.. Kampung kan, biasa la.. 

Sebelum amik gambar tu.. Kiteorang dah mintak izin ngan tuan umah tu.. perginya cuma 4orang je.. sepupu wa pompuan n laki.. pastu wa n abang wa.. Masa tengah amik gambar fatin ( sepupu wa ).. tetiba ada la .. hish xnok citer la. memandangkan wa sorang2 je kat ruang tamu ni.. esok wa sambung citer.. ni gambar2 yang wa nak bagi..

Ni Fatin namanya.. Mase tengah amik gambar dia ni.. ade terbau something tau.. Argh ! xnak citer.. ( penakut sebenarnya).. hehehe

Ni apis..walaupun nama dia apis.. Ni sepupu wa.. yang fatin tu pon same..

Okay.. ni akak meeza. ni saje2 je ni.. 

Nanti esok wa sambung citer dia.. xberani nak citer time2 cenggini.. hehehe..

7 comments:

Affy Martin said...

GOOD LUCK..

❤Kamsiah❤ said...

salam kenal & follow sini..:)

Mieza Suhaini said...

wooo, kak hawa. gambar yang ke dua tu macam seram la. hahaha/ walaupun kecik anjurkan contest ni. just akan tgok waktu siang je. kalau malam takut nak tgok. huhuuu *terima kasih join

NUR HAFIZAH said...

wahh gempak gile gmbarnye . gud luck :)

Hanida Moss said...

pokok tu.. duluumah nenek saye ade.. hehe.. mmg bela panjang-panjang..

cik amal said...

seram betul gambar kedua

Mieza Suhaini said...

--> check it out | TAHNIAH !


http://www.kanvasdakwat.com/2013/04/pengumuman.html