Saturday, 23 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara


Selamat pagi semua.. SD ni time2 camni memang tak tido. So time2 cam ni la SD join mana-mana GA/Contest n segmen.. So pagi ni nak join Segmen dari MD lak.. waaahh, hampir2 ngan nama SD.. hahaha..

Nak Join Klik Banner

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

Mangsa Tag

1. http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/
2. http://aireynhistorylife.blogspot.com/
3. http://amaninajailani.blogspot.com/

Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013

14 comments:

Diana Azis said...

Salam singgah & salam kenal...diana pun join GA yang sama..best of luck :)

Nurul Amanina said...

Terima kasih sbb tag saya ;)

adzairdawati makdara said...

terima kasih SD kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Dianaa said...

good luck kak Hawa :D
http://www.fatindiana.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

Seneorita Baharin said...

Good luck dear ^_________^

aiin baharom said...

salam singgah u dr GA yang sama...jom follow & singgah ke blog ku pula he2
http://noraiiiiiin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

~didiey~ said...

good luck!
join jugak..hehe

RamRamCute said...

As salam,

singgah sini dari segmen yang sama...all the best ya!

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Salam kenal, Aida datang dari segmen yang sama.. follow sini #686 :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html