Saturday, 2 March 2013

Cursor dan header pemenang segmen-segmen

Arini baru dapat tuntut semua hadiah2 peserta dari macam-macam segmen or GA..


















Ni header dari segmen mana tah.. tak ingat dah..

  • Untuk cursor korang boleh right click.. pastu terus copy link.. terus direct. masukkan ke blog korang. Cara nak masukkan boleh tengok kat tutobies blog sy.. 
  • Bagi yang xde nama tu sila mintak dengan segera okay.. 
  • P/S : sila tinggalkan comment bagi yang dah ambil.. Takut ada yang tak boleh masuk ke blog.

7 comments:

Dianaa said...

FD punya yang first. cantik! rainbow <3

Iema Gurlz said...

iema dah amex... tq ^^

Seneorita Baharin said...

semuanya chantek2..tahniah semua! :D

Cik Aishah said...

Tq kak SD... hehe...
Saya ambil ye header 2...:D

Sherlyanna angiela Martin said...

sorry lambat ambil... hehe.. terima kasih SD..

Irah Zahirah said...

wahh . cantiknye .. irah ambik ye . thanks . :D

NuRuL AtiQAh said...

Terima kasih , ambil ye :)