Wednesday, 6 February 2013

Percubaan Pertama

Hehehe.. korang jangan gelak tau tengok gambar bawah ni.. Ingatkan senang nak lukis doodle ni.. Susah gila.. susah lagi pada add math ( ada kene mengena ke? ).. Hahaha.. Ni percubaan pertama tau.. maybe lama2 pandai la kot.. Ni doodle ni nama dia Halimah Jongang.. hehe.. Halimah jugak yang dapek nama..


Penant woo.. nak lukis yang ni saja.. Lenguh tangan kalau pakai mouse.. Jangan la gelak.. Ni just trial je.. Malu-malu.. 


Raawwwrrr.. dia marah ni. sampai merah muka dia.. hahaha.. Jaga-jaga, kang dia ngap korang.. abis la Hawa dah xde geng dah..


Wehhiii.. wehuu.. muka biru.. hahahah !! Konon2 comel la tu.. siap ngan blusher n lip gloss.. 

6 comments:

Seneorita Baharin said...

salam.hi dear..nice lol..juz keep it up..hari2 buat latihan addmath mesty terer kan, same goes to doole..hhehehh :D :P

mailey jayley said...

first tgk entry dh tergelak :P lol !! mai pun same tau . . kalo hawa rajin , mai pun ad buat doodle tp lg buruk kot . . rajin , pg lh cari kalo jumpa kt entry . . :)

Cik Aishah said...

hehe..percubaan yang baik 2 kak.. drp saya.. lg lah.. lukis doodle guna gimp, photoshop n photoscape x pernah jadi..hehe

Nana Liena said...

hhu.. at least ada bakat..hehe.. lama2 okay la tu..banyakkan praktice

Fara Fiza said...

Salam... jemput join giveaway saya d http://www.rararoo.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html
dan menangi barangan korean Cosmetic seperti The Face Shop, Etude House dan Tony Moly :)

Sherlyanna Angiela said...

singgah sini SD.. semoga cepat sembuh... ^^