Sunday, 10 February 2013

Contest Blog Comel



1) Follow blog ni dan like pages - Dah lama follow n like page owner.
2)Buat satu entry ringkas dan tampal banner kat atas dan backlink kan kat entry ni*letak link entry kat komen bawah ni* - done.. Click banner kalau nak join..
3) Like SINI - DONE! *nanti ade print screen gambar yg di LIKE*
4) Like SINI - DONE!
5) Tamat pada 10/3/2013
6) Pemenang dipilih berdasarkan blog comel+kemas+cepat loading - TAK TAHU LA BLOG SD NI MCM YANG ADA DALAM SYARAT NI KE TAK.. 


Bahan Bukti.. Haha

SENARAI HADIAH
  • Tempat pertama: Bedak arab+ Celak arab
  • Tempat Kedua: Satu Set Krim kologen *Rm55*
  • Tempat Ketiga: Bedak Arab
  • Tempat Keempat: Bedak Arab
  • Tempat Kelima: Celak Arab
  • Tempat Keenam: Celak Arab
  • Saguhati: Review 3 blog



Gambaran Hadiah

Bedak n Celak Arab, Cream Collagen
Tuan Empunya Contest Cakap : Oh ye..lupe pulak nak cakap..korang jugak digalakkan follow blog peserta yang join...tak wajib tapi digalakkan korang follow para peserta yew..yela..sambil blogwalking dapat jugak menang hadiah kan??hehe..para peserta akan diupdate dari semasa ke semasa.

Tuan Belog Ni Cakap : Dia nak tag kawan dia boleh? Dia nak tag Mailey Jayley

21 comments:

mailey jayley said...

yes mgsa tag !! otw join :)

ZATI said...

dari segemen sama
http://aqoustica.blogspot.com/2013/02/simple-giveaway-aisyah-humaira.html

MANZARINA said...

salam singgah...salam ukhwah...salam perkenalan...

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/02/contest-blog-comel.html

SAM DIA said...

singgah dri contest yang sama. salam ukhuwah dan semoga sihat selalu. jom ke blog saya :D

http://samdia.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Nur Madihah said...

dari segmen yg sama, thanks follow saya.. :D

http://madihahdaisy.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel_10.html

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dr segmen yang sama... ada masa singgah lah ke blog ayu ye...

http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/contest-blog-comel.html

aisyah humaira' said...

hai. niera dtg terjah :)
good luck. blog ni memang comel :)

http://www.aisyahhumaira.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Miss Kechik said...

follow dari segmen yg sama
http://misskechik881.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Noor Najwa said...

singgah dari segmen yg sama..done follow you..follow me back..gud luck..http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Puteri Mama said...

singgah dr segmen yg sama :)

http://tomatobey.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

NaZiRaH @ Ezyra said...

balas kunjungan dari segmen sama, dah lama follow ini..;-)

Hazirah Muslim said...

datang membalas kunjungan ^^

nurul ezzatie zulkarnain said...

balas kunjungan dari segmen yang sama ;)

Nor Quraishia Ismail said...

datang dari segmen sama :)
--> http://quraistory.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

jom join
--> http://quraistory.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html

Alia Az said...

dari contest yang sama =D .. goodluck ! done follow you .. follow me yeah ! hehe =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

mizzniya said...

Salam kenal. Singgah dari contest yang sama. Jemput datang ke blog saya ^_^
http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

maria firdz said...

salam kenal dan follow :-)
http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html

Dieba Adieba said...

selamat malam.. dieba datang dari segmen yg sama.. :)

http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/03/contest-blog-comel.html

nabila biela said...

tq join dear,,blog awk comeyyy^^..jom BW peserta lain...http://www.nabilabiela.com/2013/02/senarai-peserta-contest-blog-comel.html

Mazelina Zaini said...

Haiii awak , Ninaa dtg dari segmen sama , blog awak omei :D Good Luck !

http://neynaproperty.blogspot.com/2013/02/contest-blog-comel.html