Sunday, 10 February 2013

#5 Review Blog


Kat sini SD nak review 5 Blog bagi yang join short GA kat page SD.. Maybe tak ramai mana yang tahu. Meh kita tengok sape punya blog yang kena terjah dan bakal di terjah.



  • Ni header dari blog AFNA ni.. Blog dia memang ringan. Loading pon cepat je. Tapi sidebar dia penuh dengan banner2 segmen n GA. Apakata Afna kurangkan sikit atau pon buat satu tempat khas untuk banner GA/Segmen aje. Adekan yang kalau pergi mana2 blog dia ada letak banner2 GA/segmen yang gerak2 tu.. Pastu kalau boleh fontu tu tukar la sikit. Hehehe, banyak komen lak SD ni. Ni kalau Afna nak terima ke tak terpulang la pada Afna. SD cuma bagi pendapat je

  • Disebabkan blog ni takde header jadi ni aje yang dapat SD tayangkan. Ni blog Nadhia.. Tak tau la betul ke tak nama dia ni. SD main petik je dari website dia.. Blog ni simple, maybe bloggers baru. Header takde takpe la. Followers dia pon ada 90orang je. Nadia cuma kena tambah shoutbox je. senang nanti orang datang blog Nadhia, dia tinggalkan link blog dia. Nadhia leh la g jenjalan kat blog dorang lak.. 

  • Kenal tak header sape ni? Tipu la kalau korang tak kenal. Nama pendek dia FD. Kenal tak? Haaa.. kenal la tu kan.. Ni tentang tuan Blog ni.. Nama aku Fatin Diana binti Othman and nama tu mak aku yang bagi. Hihi! Thanks mak! :* I'm born on 27th July 199* #sila ingat tarikh ini dan bagi hadiah kat aku, tau! Hahahaa! Lahir katLumut, Perak dan tinggal di Kuala Lumpur sampai pertengahan tahun 2012. Lepas tu tinggal kat Kuala Terengganu pula. Adik beradik ada 4 orang dan aku yang sulung. Kakak yang garang tauu! :p.. btw, dia ni selalu buat GA/segmen. Rajin2 la ke blog FD ni.. 


  • Blog ni masa SD mula2 pergi dulu ingatkan blog omputih.. Rupanya orang melayu kita.. Hehe.. Dia minat korean. Blognya 100% korean.. Nama tuan blog ni  Nur Iffah Afifah Binti Rizal . Nicknames ? You can call me "Pah" if you want :) 15 y/o . Yes , I am Malaysian Muslim girl who will be fighting for PMR this year , 2013 . Wish me Luck , k ? Kalau Nak tahu dengan lebih lanjut.. Meh terjah blog si gadis ni.. - SINI


  • - Blog ni tuan dia nama Nurain Syahirah.. Dia pon suka korean gak, Kebanyakkan ramai gadis2 minat korean. SD pon tak tahu kenapa.. hehe.. Musim kot. Erm, header dah lawa cuma kalau ada buang cake2 n roti tu dah nampak lawa dah. Budak ni lazy girl.. hehe.. Lagu dia pon lazy girl.. ish3.. anak dara malas2 ni yang xbest ni.. Header tu kalau centerkan pon cun jugak tu.. ngeh3.. Suka ngan lagu tu.. hahaha.. 

Okay.. Sekian semua.. Boleh la terjah menerjah blog mereka ni.. Owh ya, semua yang SD reviewkan blog ni.. dorang dapat cursor name free sorang 1.. Sila jeles ya.. hehe :D

1 comment:

CiK Bella said...

Congratz kepada yg direview :)