Friday, 18 January 2013

Sukaaa Sangaaattt Bila Traffic Meningkat


Haaa.. Betapa excitednya tajuk post aku ni. Sejak 2,3hari ni happy sangat-sangat *tumbuk-tumbuk dinding sampai pecah sebab suka sangat.. Haha*.. Korang tahu tak ape kes SD happy sangat ni. Alhamdulillah, traffic source makin lama makin meningkat walaupun entry yang SD buat tu tak seberapa.

Prinsip SD dalam dunia blog ni simple, kongsi info, kongsi cerita. 
datang berkawan SD g bw follow and klik2 iklan coz itu lah antara tujuan sampingan blogging bukan?


Freebies cursor name duduk tempat pertama..

Same jugak yang ni.

pageviews punya banyak, follower sikit. Entry lagi le sikit.. hehe.. Dasyat betul asalnya buat 30freebies cursor name je. Sekarang sampai dah ada segmen dah. Time kasih buat pembaca2 semua, yang sokong SD walaupun tak banyak mana..  Lihat sahaja perkembangan blog SD as per chart as above.
Viewers memang ada cuma seronok sangat semakin hari semakin ramai mula mengenali SD Blog.. 

Semoga anda semua terus Sudi singgah ke blog SD yang burok ni.. *ahak*

8 comments:

Nadia Johari said...

smoga trafic trus meningkat..=)

SD said...

Nadia Johari Thanks

mailey jayley said...

yeaeyyy ! ! kalah kan mai jum :)P ahak ! bese lah tue . . mai punye entry byk , trafic , bukan lg jem tp mmg x leh masuk tp follower (tutup muke jap) hawa tgk kan sikit je :)

Nana Liena said...

mana ada buruk blog dia.. hhuhu..smart apa..tambah2 bila bole tukar2 bckground.. fuyooo..terpesona kejap..haha..btw teruskn blogging.. :)

SD said...

Nana Liena Terpesona eh.. hehe. Thanks Nana..
mailey jayley tapi hawa jeles ngan mai. Sebab blog mai ramai blogger comment.. blog hawa xde pon :(.. sedih..

Sya Chot .. said...

tahniah yer..mmg seronok ble traffic naik:)

yana aina said...

tahniah ... keep it up ^^

SD said...

Sya Chot .. thanks yunk..
Yana aina Thanks