Sunday, 20 January 2013

SHORT SEGMENT BY NAA



Hai korang arini SD join short segmen ni. Meh ah join. Cara dia senang je. Kalau korang nak join click banner dia yang simple lagi comey ni.. :D

SD dah buat semua yang ain suruh wat.. Tweet tu xsuruh tapi SD nak gak follow.

Ni header blog SD.


ni lak page SD

11 comments:

Ain Al-Khawlani said...

waalaikumussalam , ain dtg sggh blog akak , done follow #250 dan like page akak #95 :D

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Qynisma said...

xleh like? alaa :PP xpela :D
qyn folo & like page SD :)
thnks :)

Nurul Ain said...

terima kasih sbb sudi join segment ni..
good luck yee..

SD said...

Ain Al-Khawlani Thanks.
Qynisma Yup, xleh like btw thanks
Nurul Ain Thanks Ain

Nur Alisya Qairina said...

Assalamualaikum .

saya pun dari SHORT SEGMENT BY NAA . dah follow n like page u . follow me back 'kay :)

IeJa Md Sah said...

salam...dri segmen same...done follow...

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

~Najah Mustapa~ said...

salam :D thanz sbb lawat

NaZiRaH @ ezyra said...

salam, done follow balik,
saya dah join segmen awak, thanx ya jemput, n selamat berkenalan..;-)

Mimie Najib said...

datang berkunjung dari segmen yang sama.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

Sya Chot .. said...

dear,chot nk tahu font tulisan tu apa blh??nice gilaa r..

Dianaa said...

Salam :)
FD singgah sini dari segmen yg sama dan follow blog awak
http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

jemput join Topup Giveaway ^^
http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html