Tuesday, 22 January 2013

Segmen : Tambah Follower sambil berkenalan by DJH


Nak join click banner. Segmen ni takde tarikh luput. kot aku rabun ke memang tak nampak tarikh dia.. keh3..


Haaa.. nampak tak? tak nampak lagi bukan SD le yang rabun tu.. hehehe..  Kalau korang ada tweet follow la n like la page SD sekali. Nnti SD follow n like balik :D



12 comments:

Mohamad Khairil said...

thanks join...jangan lupa blogwalking ke blog peserta lain..kalau boleh promote la jugak segmen ni..

shamira said...

done follow :) join sgment yg sma

http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Cik Zara said...

singgah sini

http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

LE PATISSIERE said...

Assalam, dari segmen yang sama.
Follower ke-299. Blog comel+smart. Jemput singgah blog saya :)

http://hazimahstory.blogspot.com/2013/01/79-segmen-tambah-follower-sambil.html

Ct Noraishah said...

hai, salam perkenalan

http://sna-aai.blogspot.com/2013/01/tambah-follower-sambil-berkenal-kenalan.html#.UP-Yynp0hr8

nurul farhana said...

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

nurul farhana said...

datang dari segmen yang sama . done follow you . jemput singgah dan follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

salam perkenalan =)

Syhera Rosdan said...

Hai . Salam perkenalan dan datang dari segmen yang sama :) Jemput singgah dan follow blog saya http://kisahsipenaip.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-follower-sambil-berkenal.html

Princess Feyqa said...

salam kenal!
fyqa dtg dr segmen yg same.. n fyqa follow sini :) 311..

jom ke blog fyqa hehe

Balqis Azzahra Shamsul Anuar said...

dah follow. http://balqisppgz.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-followers-sambil-berkenal.html

~didiey~ said...

nak join lah rasa..lama kowt xjoin segmen yg kena blogwalking ni :)

Nurmujahidah Ismail said...

tq sudi jengah blog muja,, you are so much appreciated tau,, comey blog ni,, rasa macam nak tukar gak je template blog muja,, tapi malas,, hehe,,, follow here :D