Thursday, 31 January 2013

Segmen " Saya Nak Cursor Name By Hawa"

ENTRY DAH DI GAM

Hai semua dan selamat pagi, pagi la kan. dah kul 2:06am dah.. hehe.. Hari ni SD nak buat segmen SD yang diberi nama "Segmen Saya Nak Cursor Name By Hawa" Jadi jom join dan ajak kawan blogger lain join sekali . Free je ni.

http://1.bp.blogspot.com/-d-FfMKSORuE/UPbzVap_v4I/AAAAAAAABOg/glZOpkc79Ts/s400/gambar.PNG



Cara-cara nak join
1. Follow blog SD *wajib*
2. Buat entry dengan tajuk "Segmen : Saya Nak Cursor Name By Hawa" ** boleh tukar nama SD ataupun Hawa
3.Tempek banner kat atas nie dan backlinkkan ke entry korang.
4. Sila nyatakan warna, font and nama:

*nama jangan panjang sangat eh*
Nama :
Warna Font Pilih Kat SINI
Jenis Font :
Font pilih kat SINI
Ni Freebies CURSOR yg SD buatkan untuk 30orang tu. Korang Boleh tengok SINI

5.Tag 3 orang rakan blogger korang*bagi mereka tau pasal segmen
6. Tinggalkan LINK SEGMEN yg korang buat td, bukan link blog korang* Ehem kat Cbox tak diterima :D

ATTENTION !!

Segmen ini hanya untuk 30 terawal!! jadi apa lagi .. CEPAT2.. Kalau lebih pada 30.. akan di up kan jadi 60 :D
SD dah bg 30 freebies cursor name aritu. Lepas tu SD buat segmen ni. Sekarang ni SD nak bg header free untuk 15orang. Ada yang nak tak? boleh tengok contoh salah 1 header yang SD buat kan kat dia ni. Moh kita pergi sini


31 comments:

butterfly said...

http://www.nurulazieyan.my/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

siti zawiah said...

http://sitizawiah95.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

nad said...

http://nadsweetcandy.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Hafidhzah Hasim said...

fiza join :) http://akuedyedankoe.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nurul Izzati said...

http://sweet-as-mee.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

mailey jayley said...

Mai dah promote :)

http://www.maileyjayley.my/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa-promote.html

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

tahniah kepada yg menang :) tk sgka saya pun menang XD hehehe

Addasyuhadadisini said...

ha cepat kawan-kawan join..SD tengah baik hati nak buatkan cursor untuk korg tu..dan adda salah sorg yg da SD tlng buatkan cursor nama..comel dan cantik sangat2..rugi kalau x ambil peluang ni.. :)

Sharifah Iris Syed Iskandar said...

http://sharifahirissyediskandar.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

NGEEE :*

Intan Akma said...

saya join
http://sweetmamaintan.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

perindu sepi said...

swi SD.. meera join taw.. n dah wt correction... hik3... tq SD..

http://meerazain.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

shekechik joinnnn

http://shekechik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

♥ ju lya said...

join !

http://jujuelyana.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Simple Syara said...

http://simplesyara.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nisha Nisrina said...

Joined :)

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Iema Gurlz said...

iema join ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Ika Johan said...

http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Ain Nadia said...

http://ainnadia2.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nabila Aziz said...

http://nabila-aziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Nurul Anisah said...

Saya join :)

http://anisahnurulanis.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Ain Al-Khawlani said...

http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html ain join :)

IeJa Md Sah said...

saya join!!!!!!!!!!hihihihi

http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

NaZiRaH @ ezyra said...

SAYA JOIN..;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Wawa Rosli said...

join jugak!!!

http://wawarosli.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Sherlyanna Angiela said...

http://sherlyanna-angiela.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Qiel RQ said...

Salam. join sini!
http://ruzqil31.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

miss chillax said...

joined

http://misschillax.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Cik Aishah said...

Saya dah promote segmen sis..:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/saya-nak-cursor-name-by-hawa-promotion.html

shuhada aziz said...

thanks jemput sy join.. :)

Sofea Riena said...

http://blogrinala.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-nak-cursor-name-by-hawa.html

Sofea Riena said...

boleh jugak kak . hee ~ :')