Monday, 7 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri By Apit

Hey2.. Tadi jalan2 kat blog orang pastu nampak segmen ni.. Sape tak nak join segmen cmni. Apit cakap takyah follow dia pon takpe, haha *memandai je aku ni*..  Korang nak join tak? kalau nak join meh tekang-tekang banner bawoh ni.. 

Tekang dok agi? Tekang ah banner tu. Jangang malu-malu. Jangang segang-segang2. Awok pahang dok SD cakak mende eh? hahaha.. Apit tanya Sy Blogger dari mane.. of coz ah dari Kemamang Ganu.. Na na na na na GANU KITEWWW.. Haha.. Awok2 tau dop mende apa ada kat ganu? huk aloh, tak kan tak tahu kot. 
Ni makanan tradisional kat TERENGGANU kalau benda ni, bukan TERENGGANU la yang korang pegi tu.
Bakpe ada gambor zizan? mesti ah kene letok. orang ganu kan.. haha.. 

Seluruh Negeri Terengganu

Pantai Teluk Mak Nik @ D'Monica Bay Kemaman Terengganu

Ni Hawa sediakan Pantung 4kerat.. 
Ada ulat ada bulu.
kalau nak makan keropok datang la ke TERENGGANU
Tahun 2013 tahun visit TERENGGANU..
Jangan segan2, jangan malu2.. 

24 comments:

Aireyn Ashra ツ said...

Terengganu is the bestt !! saya pun suka , hehe :)

spontaneous_gurlz said...

ni jirannya terengganu datang singgah..hehe
dari segmen yg sama,
done follow sini,hit me back :)

http://nevagettoolate.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

cik dah faridah said...

singgah n folo dr segmen sama...

na na na teganu kiter

sabella mohamad said...

waaa kita geng . sy pun terenggaanu-ian . eceh ;p

sabella mohamad said...

waaa kita geng . sy pun terenggaanu-ian . eceh ;p

miss zerocinta said...

saya dh follow sini

saye org teganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Nurul Nasuha said...

dah follow sini..
dari segmen sama..
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Husnalyas said...

beh nguh la bile jupe sek ganu kite. haha. done follow back :)

TiranaAduka said...

salam
Barulah tirana aduka tahu sesba sedikit ttg sd

rodiyatul akmar said...

singgah sini , from the same segmen :D done follow awak .

salam perkenalan :)

http://smileandsmile123bye.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Engku Muzahadin said...

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said...

haha...ada jugok nyelit zizan. kene letok UAI jugok tue. Baru menarik

Tapi lagi menarik kalau mari singgah sini jap...

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

L@L@milie said...

haii.. salam perkenalan...
orang perak datang kemariii..
jom datang sana pulak..


http://cheekychoc10.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said...

org tganu singgoh sambil folow sekali! tganu memang beh! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Aichrah said...

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

i follow ;D

yeen miscelivious said...

hai.. assalamualaikum..
yeen dtg dari segmen yang sama
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Waalid Al-Marbawi said...

Salam ziarah dari waalid..guane gamok orang kite?

waalid folo bloggers ganu..:)

selamat menjalani ibadah puasa

Permata Perjuangan

Husein Rider said...

husein blogger tganu gop.. wane gamok..

singgah sini dari segmen yg sama

Noor Najwa said...

assalam..dtg dri nger yg sama...senyum sokmo..follow sini

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html