Monday, 28 January 2013

SEGMEN JOM BLOGWALKING By NABILA BIELA

Klik banner untuk terus kesana

Hey hey korang, sementara tunggu citer SETIA HUJUNG NYAWA start.. Jom kita join segmen ni.. ada hadiah tau.. syarat2 nak kene ikut pon tak susah just like beberapa page n beberapa followers je yang korang kena ikut. siyes tak susah. korang join segmen ni pon macam dah pergi shopping dah. Memang awesome la hadiah2 dia. Lelaki pon leh join. ada jugak hadiah untuk lelaki. So kat bawah ni ade sedia gambar yang aku follow n like page mereka. as what? as a bukti la yang aku follow n like page mereka. :D


Followers2 yang den follow.
Sponsor2 yang dah den like page mereka..

Mangsa Tag : 


15 comments:

nabila biela said...

tq join...^^

Dae Hyun said...

terima tag :)

michelle De hunny said...

singgah balas kunjungan sini n follow =)
#xleh nak like sebab acc fb deactivated skunk,twitter xderr =)

anis suryanie said...

hye! jenguk2 n folo kamu :)
dtg dr segmen y same ^_^

http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

❀M!sz Zuhayra❀ said...

Already follow n BW here :)
Visit my blog too kayh :)

http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

محمد رازيق said...

all the best :)

SAM DIA said...

assalamualaikum. dari segmen yang sama. salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Angel Love Soldier said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya kalau belum,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Nisa Syakila said...

salam :)

bw here and done follow kamu, from segmen yg sama :)

do follow me back *kalau sudi* hee

http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Aireyn Ashra ツ said...

Salam perkenalan dari segmen yang sama :)

http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Ina ZaLinA said...

follower ke 362.. salam kenai..

datang jenguk kembali...
http://inazalina.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

Sherlyanna Angiela said...

good luck SD... all the best...

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama. Gud luck :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

jom join GA nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/giveaway-akhir-tahun-vs-awal-tahun-by.html

Budu Bilis said...

assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html