Friday, 25 January 2013

Freebies Header Terawal + Review Blog

Ehem.. Di sini SD nak buat satu entry. hahak, skema betul cara mula. Camni cer korang comment sikit pasal header bawah ni. SD tengah rajin ni. Hahaha. Ni just for fun. Ni ada Header asal n yg SD buatkan.. Bila dah siap SD akan buat macam kat bawah ni. Kiranya macam review blog la jugak.. Ada lagi yang SD tak masukkan dalam ni.

Haaa.. ni header asal blog Siti Zawiah

Ni header baru CikSitiZawiah tu
Ni header asal Aireyn

Ni header baru Aireyn

Ni header asal Cik Aishah.. Owh ya, ni header dia menang dari 1 contest.. lawa kan..

Ni header baru Cik Aishah

Ni header asal Qin

Ni header baru QYN

Ni header asal Angel

Ni header baru ANGEL

Ni header awek luar negara.. tapi tetap anak malaysia Seneorita Baharin
Ni header baru awek luar negara tu.. Cik Seneorita Baharin

Agak kabur sket sebab SD besarkan.. hehehe.. ni header asal blog Saqynah 

Ni header baru Cik Siti Saqynah

Ni header asal Atiqah Diyana

Ni header Baru Atiqah

Header asal Kak Didiey

header baru Kak Didiey

ini blog tyra Lee punya. blog dia xdapat nak bukak

Ni semua SD yang buatkan. Amacam? okay x? hahaha.. Ye ye, SD tau buruk. Ni saje suka2 je. Kalau korang nak ke blog dia korang klik la nama dia kat atas tu.

5 comments:

Aireyn Ashra ツ said...

Semua Cantikk ;)

Cik Aishah said...

Nak terjah diaorang semua esok..:)

Seneorita Baharin said...

Thank Q SD! :D

tieqa said...

Thanks kak ;) Lawa sangat sangat sangat >< sukaaaaaaaaaa :D

~didiey~ said...

akak punya header tu dibuat utk sambung dgn body ke?sbb kalau xsambung jd pelik ckit..~ngee~