Saturday, 5 January 2013

Freebies Cursor Nama


Ni 1st time SD wat cursor. Kalau korang nak korang bagitahu nama korang. SD wat kan Untuk 30orang je. Cepat2. Yang bawah ni kalau nak amik pon boleh SD sedekahkan kat korang yang admire gila kat mereka2 dia bawah ni :D Bagitahu dekat blog ni. bukan dekat PAGE SD !!

Untuk cursor nama ni. sila bg dengan detail eh
Nama:
Jenis Font ( boleh pilih kat bawah ) n Warna font
Bentuk cursor ( boleh pilih kat bawah ) 
Link blog : Senang nak inform bila dah siap. 

P/s :: jangan ambil bentuk2 cursor n cursor kat bawah ni tanpa bagitahu. 
Cara masukkan cursor boleh tengok kat SINI
Cursor name untuk 30org ( tekan gambar untuk terus ke blog para2 cursor name ni )

http://1.bp.blogspot.com/-Tpi9uRAcXcg/UPwukzg_T_I/AAAAAAAABYQ/mGvQZX1gayE/s1600/hanidamoss.png


http://1.bp.blogspot.com/-DRLcSUEjoOU/UPuOHw51e1I/AAAAAAAABXI/xGMSlZI39TI/s1600/ainnadia.png

http://2.bp.blogspot.com/-sUfGkNX5gHw/UPuOH4_oAdI/AAAAAAAABXM/X8M6rwPj0tk/s1600/Pena+Biru+Mummy.png

http://4.bp.blogspot.com/-aEr4pEzVZnw/UPuOIlLc6YI/AAAAAAAABXQ/rZqiymwm_Pc/s1600/senoritabaharin.png

http://3.bp.blogspot.com/-npQiC1u0W_A/UPbn6tzvnzI/AAAAAAAABKk/OvUxmzocXIQ/s1600/anislvince.png

http://1.bp.blogspot.com/-H_iJNq6mML4/UPbn621MUyI/AAAAAAAABKo/-4eVbGZE_RI/s1600/miezza.png

http://4.bp.blogspot.com/-7y9OImIgC9s/UPbn7k5avEI/AAAAAAAABKs/PfmdtOdS_C8/s1600/yanaza.png

http://1.bp.blogspot.com/-Ms9p9-SWFVc/UPboEtKAElI/AAAAAAAABLA/0X4Z65m-f7Y/s1600/addaSyuhada.png

http://1.bp.blogspot.com/-WOeJiSjt5Bg/UPZNbKtTEZI/AAAAAAAABC4/HDYkl8hPeWk/s1600/MaileyJayley1.png
http://4.bp.blogspot.com/-Z7Wcjm9s5Xg/UPbB-JBxW1I/AAAAAAAABFg/ar1n_RIlLKg/s1600/azrina1.png


http://3.bp.blogspot.com/-wRtp-jvdtAQ/UPZNbDSLcRI/AAAAAAAABDA/WwjNduO7Kh8/s1600/AngelAzimma.png

http://3.bp.blogspot.com/-glBe6RZq4kE/UPZNb4hiUeI/AAAAAAAABDE/D4flisYfqKY/s1600/mieza.png

http://4.bp.blogspot.com/-GxoIFT8GkQE/UPZNcJ4nlbI/AAAAAAAABDQ/kk9iP0b1EJ4/s1600/vanida.png
http://1.bp.blogspot.com/-UhlyL56hrvk/UPWjHIpWV_I/AAAAAAAABCI/YCQFMheL_U8/s1600/AliaAz.png


http://4.bp.blogspot.com/-TybPP7tJ7ks/UPOECz7RYwI/AAAAAAAABAU/BXUw74QItKE/s1600/bilahbatrisyia.png


http://4.bp.blogspot.com/-Il6_1Yop36I/UPOECxgb6nI/AAAAAAAABAY/QCeG9iFQLAI/s1600/eyqin.png


http://4.bp.blogspot.com/-e4ms61Q2JcQ/UPOEC9obH-I/AAAAAAAABAc/8bb30q2WxAQ/s1600/didiey.png


http://1.bp.blogspot.com/-3FDnTRoqEJo/UPOEDojmO5I/AAAAAAAABAk/-q9NXGeAofQ/s1600/yaya.png


http://2.bp.blogspot.com/-pwrG7G-OMFs/UO5ktdeZhYI/AAAAAAAAA7U/ppjYJkvfvpw/s1600/aireyn.png


http://1.bp.blogspot.com/-bRPrfsm7i3I/UO1lqgRRSqI/AAAAAAAAA1Q/E_RkZgUTAUE/s1600/syachot.png
http://4.bp.blogspot.com/-mjqqYnvG_YI/UO2xpSyp_yI/AAAAAAAAA2k/C9OmFyTYEKE/s1600/terd1.png
http://2.bp.blogspot.com/-ExbLuqr8OT8/UOzqht3C9xI/AAAAAAAAAvw/pbpuwiD4oVc/s1600/tiranaAduka.png


http://2.bp.blogspot.com/-_VnPPDjd2tQ/UOzqhlR3euI/AAAAAAAAAv0/-oxtk0V0mx0/s1600/InaSazali.png


http://1.bp.blogspot.com/--d_LIYsOtjg/UOzlIFHUSUI/AAAAAAAAAvA/lGNcYbujpOw/s1600/MasterNieyna.png


http://2.bp.blogspot.com/--ZYZudpNMrw/UOzlILJexGI/AAAAAAAAAvE/bFEVhezGrcI/s1600/cikLia.png


http://3.bp.blogspot.com/-FEuBYQTJ7zI/UOm6lMZ1BKI/AAAAAAAAAqU/zJ0y9cpSL9c/s1600/cik+aishah.png

http://2.bp.blogspot.com/-kJNzenzPr6c/UOf4Ei2nv8I/AAAAAAAAAoM/XaS7KvpB22Y/s1600/nadirah.png

48 comments:

Cik Aishah said...

Sis tlg buatkan cursor bleh x..?? ade lg kn yg free utk 30 name tu..??

- Cik aishah-

Thanks sis...:)

Cik Aishah said...

Cantik.. tq..:)

Cuitiex Nieyna said...

Betulke nak buat free cursor untuk kite ? Wahhhh !! Baiknyeeee ! Nak nak !! Master Nieyna , Blog saye nanty nak bubuh colour purple , kalau boleh , awak buat warna warni , senang nanty match dgn ape2 warna :D *eh , saya ni dah melebih >.< ni link saya :D http://mastermisznieyna.blogspot.com/ thank kiu sgt2 awakk !! :D

yayasyira said...

lia pon cursor free jugak...NAK!NAK!NAK!*excited nie!!>_<
nama:Cik Liaaa
kaler blog:pink coklat
link:mydreamswithforyou.blogspot.com
lia nak kamu buat macam yg first tue..yg cik aishah tue..lawa laa!cke sgt..tpi wrne pink lembut tau!tq

ina said...

SD buatkn cursor utk ina jgk..
nama: Ina Sazali
kaler blog: pink
link : inasazali.blogspot.com
ina nk cursor yg cute sgt tau...tq :)

TiranaAduka said...

boleh buatkan untuk
Tirana aduka tak?
Terima kaceh.

ina said...

ina dh amik..tq :)

Cuitiex Nieyna said...

Tenkiu sis !! Tenkiu sgt2 ! Cantik sgt2 !! :D hehe , tenkiu2 :D

SD said...

@Cik Aishah - Most welcom
@Cuitiex Nienay - Hahaha.. takde secantik mana. Biasa2 je.
@Ina - Most welcome too

TiranaAduka said...

salam singah ptg SD
Alhamdulillah cantiknya....
TERIMA KASIH sudi buatkan...syukur TA....by the way...rajinnyaSD...
Terima kasih..
alamak/

Cam ner nak ambik letak dalam blog saya..? adoi blur sikit...maaf..

Jemput singgah blog saya.....
TiranaAduka.....: TiranaAduka Di Alam Maya..
jika ada kelapangan dari anda.....

From TiranaAduka.....: Gambar dan Rupa TiranaAduka

budak ketot said...

SD..tolong buat cursor tok yaya..
nama:yayabloggies
link:budakcutepinky.blogspot.com
blog:grey

Sya Chot .. said...

thank invite chot..Bnda free,tak boleh lepaskan ni..hehe

Nama: Ordinary SyaChot

Warna Cursor: warna pelagi..tpi nk soft jer..boleh x? mcm cursor ina sazali tu..comel..:)

Jenis Font: Lee Min Ho

link blog : http://chot91.blogspot.com/

Thank A lot dear..

Aireyn Ashra ツ said...

Ehhh Nak2 :))

Nama: Aireyn Ashra
Warna Cursor : nak warna pelangi jugak! tapi pekat sikit . hee xD

Jenis Font : Lee Min Ho
link blog : http://aireynhistorylife.blogspot.com/

tlg buat tauu :))

Aireyn Ashra ツ said...

Terima kasih awk , saya guna tau , Comel sangatt ! :)

yayasyira said...

thankz awak..saya suke...:D saya amek tau...

Cuitiex Nieyna said...

Kalau awak ade buat promosi , jangan lupe jemput saya lagi yee :D hehe

BilahBatrisyia #BudakTinggi said...

Nama:Bilah Batrisyia
Warna Cursor:Pink Biru
Jenis Font:nak yang ada nama tirana tu
link:vanillasyaliasyia.blogspot.com
Thanks Ya!!!!!! ,anyway boleh tak awak buat tutu macam mana nak buat cursor

Eyqin Asyiqin said...

Nama : Eyqin Asyiqin
Warna Cursor : Warna-warni . bolehkan ? *sambilbuatmukacomel*
Jenis Font : yang macam Shinee tu
Link Blog : http://mrsteddybearlover.blogspot.com/

Hohoho . Terima ksih tau :D Kalau ada freebies free lagi , jangan lupa invite ;D

~didiey~ said...

nak nak!!! thanx invite :)

Nama:didiey
Warna Cursor:soft purple + pink
Jenis Font: daesung

link blog: ezatichumel.blogspot.com

tq dear :)

~didiey~ said...

lawa lawa!!!! thanx :)

Eyqin Asyiqin said...

Awesome nya :D terima kasih banyak-banyak ;D eyqin guna bila blog berwajah baru ya ? thanks again :DD

mailey jayley said...

TQ bagi tau :)

Nama: mailey jayley
Warna Cursor: pink
Jenis Font: macam shinee punya
link blog : www.maileyjayley.my

BilahBatrisyia #BudakTinggi said...

thank you,next time klw awak nak bagi freebies ,inform saya ya

Alia Az said...

Thanks .. =)

Nama : AliaAz (rapat tau .. hehe)
Warna cursor : Pink macam blog kita ! hoho (dalam pink , line hijau tu ganti warna hitam )
Jenis font : LEE MIN HO ..
Link blog : http://aliaazlovely.blogspot.com/
Cara nak letak : Yang pertama .. "Untuk 1 cursor sahaja" ..
*tak nak love eh ? sy nak gune anak panah pink sy , boleh x ? kalau susah , sokey la .. guna love pon boley la , tapi sebenarnya tak nak .. haha .. x pe la .. love tu warna pink au .. thanks key ? =)*

kekapas berceloteh said...

nak jugak nak jugak nak jugak :))

Nama: mieza
Warna Cursor: biru lembut
Jenis Font: sama macam nama Eyqin Asyiqin
libk blog : http://kekapasberceloteh.blogspot.com

kalau boleh tanak ade love la. takut susa.
ganti kan dengan simbol anak panah, macam cursor name hawa syazana. senang orangnak klik :)
terima kasih DATIN SD <3

Norvanida said...

Nak jugak :)

Nama: Vanida
Warna Cursor: Biru Pink
Jenis Font: bilah batrisiya
http://norvanida.blogspot.com/

Nurul Azimma said...

Nama: Angel Azimma
Warna Cursor: Pink
Jenis Font: terd
http://angelazimma.blogspot.com/

Ina Piz said...

nak!!!!

Nama: Azrina
Warna Cursor: Merah Hitam
Jenis Font: terd
http://nurazrinavsdia.blogspot.com/

mummy aien said...

boleh buatkan tak cursor nie?macam ne ek? :)

mummy aien said...

Nama:PenaBiruMummy
Font:Master Nieyha
Link blog:http://penabirumummy.blogspot.com/

nurhamiza shuhada said...

Nak juga boleh ke ?
Nama : Miezza
Warna cursor : pink & biru cair
Jenis font : Vanida
link blog : http://amijacuwada.blogspot.com

anis lvince said...

Nama : AnisLvince
Warna cursor : pink,kuning and putih
Jenis font : Vanida
link blog : http://anislvince.blogspot.com/

Norvanida said...

Wah! Terima kasih.. Lawa cursornya :) Saya akan guna bila saya tukar blogskin :)

Raisha Qaireen said...

masih ada agi 30 kosong???buat kan saya cursor juga bole tak???
-addin- dan -raisha-
hehehehe...
http://raishaqaireen-da-tigabelas.blogspot.com

Addasyuhadadisini said...

Nama : Adda Syuhada
Warna cursor : hijau dan pink
Jenis font :macam nama tirana aduka
link blog :
http://addasyuhadadisini.blogspot.com/

sukanya kalau dapat cursor cantik dan comel macam ni.. :)

YaNaza said...

Nak jgak! Boleh lagi kan?
Nama:YaNaza
Warna cursor:hijau lembut
Jenis font macam cik aisha tu
Link blog:http://yanayoni.blogspot.com
Tenkiiu

mailey jayley said...

mai dah amek dua2 :) TQ dear !

Seneorita Baharin said...

Salam dear..thx coz dtg my blog..ada lg ke cursor free??kalo ada kte nk jgk..hee
Nama : Seneorita Baharin
Warna cursor : baby pink
Jenis font : tulisan yg mcm Didiey tu
link blog : http://seneoritabaharin.blogspot.com

YaNaza said...

yeay!! comel comel. terima kasih! saya guna ya :D

Raisha Qaireen said...

ya..nama Raisha dan Addin tu nak 2 2 ye ;) tapi lain2 :D hmm..nk tulisan consolas =')

Ain Nadia said...

Nama : Ain Nadia
Warna cursor : pink
Jenis font : tulisan yg mcm mailey jayley yang warna ungu tu
link blog : http://ain-nadia.blogspot.com/

Nak2 .. thankyou :)

Mommy Aleesya said...

Cantiknya.... Nak jgk... :)

HaniesSofea_98 said...

nak jugak..boleh?

Siti Farhahnis said...

Assalamualaikum.. Wahh, semua cursor yg SD buat cantik-cantik lah. Nak minta buatkan boleh tak?

yaya c domo said...

nak jugak blh? cursor macam yg "nadirah" tu.. comellah..
nak nama "yaya_cdomo"
warna pink2 kot .. sbb blog saya hitam pink.. blog : http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/

Aainaa Jasri said...

Nama:
Jenis Font ( Porky ) n Warna font BIRU
Bentuk cursor (MACAM CIK LIAA )
Link blog : http://pinkyaina.blogspot.com/

Kalau akk rajin buat lah.

qurratul ain said...
This comment has been removed by the author.
qurratul ain said...

Nama : qurratul ain
Warna cursor : pink purple
Jenis font : tulisan yg mcm yang macm ain nadia
link blog : http://nurulqurratulain.blogspot.com/