Friday, 4 January 2013

Contest Blog Paling Cantik 2013


1. Sebelum tu meh Join 1st GA by SD
2. Bismillahirrahmanirrahim.. Ehem-2, ni kan Tahun Baru. So ni 1st Contest yang SD join untuk tahun baru ni. Banyak dah yang SD tengok orang buat GA,Contest, Penambah follower termasuk la SD sendiri ada buat 1st GA. Nak kate blog SD ni lawa. memang takde la kan. Sebab template ni 100% by SD. SD tak cilok mana2 orang punya. Ni blog ke2 SD. Eh, dah melalut lak aku ni. haha.. so kalau korang nak join. Klik banner bawah ni eh..


3- Syarat-syarat dia simple je.
Syarat penyertaan
  1. Korang mestilah Blogger. = SD mmg blogger
  2. Malaysian.= 100% Malaysia
  3. Wajib follow blog Atiey KLIK SINI.. = Done !
  4. Serta LIKE fanpage Seindah Blogku dekat sidebar untuk mengetahui perkembangan contest. = pon dah.. Boleh tengok gambar bawah ni.. :)



Cepat!!cepat!!! sebelum terlambat!!......

*Penyertaan kurang dari 100 orang,contest akan terbatal!



9 comments:

Diya Sesame said...

lawatan kembali :) thanks!!!

Witch Vera said...

hi thnks ! follow sini juga..haha..

p/s: template blog awk cntik + kagum sb awk design sdri.. haha.. sy x reti design my own.... edit bolehla sikit2.. hoho

najla mohayidin said...

hye. singgah balik disini. btw, thanks :) done follow here. follow back if you could. :)

TiranaAduka said...

nanti ta singgah.

Bella D'secret said...

singgah dr segmen yg sama

Mimie Najib said...

datang membalas knjungan disini dari segmen yang sama.. sy dah follow sini lama ye.. ;)

hanyadihatiku.blogspot.com

:)

najiah shaharain said...

Goodluck! : datang dr contest yg sama

nurhamiza shuhada said...

follow sini juga dari segmen sama :)

Laish Closet said...

Hi dear.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)