Thursday, 27 December 2012

New Year Giveaway by FY & NEB


Assalamualaikum.. Lama tak update.. Busy sebab balik kampung. Arini SD join segmen by Fa Yun n NEB.. Kalau korang nak join klik banner pokodot tu eh.. :D

Follow blog Fayun & Nabiha

 1- Fa Yun punya

2- Nabiha



Follow Blog Sponsor -wajib-





















** Like Page, Subscriber and Follow Twitter Sponsor






- Yang sorang lagi tu tnggu dia confirm kan request je.. :D

churp-churp  *tunggu sampai habis loading


Saya tag :: Awak , Awak, n Awak

Sunday, 23 December 2012

Segmen Sabtu By Emas Putih

Nak join klik banner ni.. Cepat2.. Kul 11:59/23 December 2012 tamat !

Syarat2nya
1- Follow blog sponser SINI.. done, ni gambar dia..

2- SUNAT  Follow ,Subsribe- done jugak

3-SUNAT Like fanpage INI dan INI- done..




4- Follow Miss Uzu sekali
 

5- Saya tag Miss Mailey Jayley

Saturday, 22 December 2012

Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir

Assalamualaikum.. Korang cute x banner ni? jom join.. cepat-cepat. limited edition ni.. haha.. 


Dah like.. Camne nak letak button like cmni dalm post eh?


Dah follow pon

Due date 22.12.2012- 31.12.2012


Segmen : Blog Review By Mayley Jayley


Assalamualaikum.. 1st time kot join segmen macam ni. Selama ni tak pernah sebab rasa macam tak layak blog ni untuk direview. Kali ni SD mencuba nasib kot2 dapat ke.. hehe.. Nak join. Klik banner pink purple Miss Mailey Jayley ni ye..
Miss Mayley kita tanya.. Kenapa Miss Mailey perlu review blog saya?* Sebab nak hot.. haha *kidding*.. sebab blog sy kurang followers* Sebab blog saya perasan comel.. haha..* Sebab blog ni baru sangat active. follower pon x sampai 50 pon lg,, kesian kan saya.. hehe..* Sebab.. bape banyak sebab daaa.. hehe.. Sebab saya teringin blog saya di review..


Btw.. saya ada something nak bagi kat Miss Mailey Jayley.. Sorry sebab curi gambar.. ngeh2.. Bukan apa tadi bukak blog yg MJ review kan tu. Dia cakap dia jeles dengan header pinky tu.. so ni sy bg kat MJ.. free je.. sorry xlawa.. hehe..



Mailey leh amik ni.. Kalau nak amik. klik gambar ni. nanti kuar new tab. Right klik then save imave as Letak kat blog mailey.. :D

Tuesday, 18 December 2012

Simple Background 2



Assalamualaikum.. Ni freebies background kedua dari SD, SD tau le xlawo. jangan le kutuk.. Tak baik woo.. SD namo kawan ngan korang kalo korang kutuk keje SD.. haha.. Cara nak masukkan dia mesti korang tahu camne kan? So SD bagi ni je untuk korang. Ni SD buat sendiri. Takde la lawo mana pon. Biasa2 je. 


 http://2.bp.blogspot.com/-9KoP-s8yW1c/UM9_BH_mcZI/AAAAAAAAAJ8/fd4g7ExnS0o/s1600/butterflyblue.png

http://3.bp.blogspot.com/-nvrvwVxoxhE/UM-AgKa_-XI/AAAAAAAAAKE/PHUUW0i3lSQ/s1600/butterflypink.png 

 http://3.bp.blogspot.com/-jEmQy5wYdCw/UM-C85ravDI/AAAAAAAAAKQ/skc4R6rGg9g/s1600/butterflygrey.png

 http://3.bp.blogspot.com/-97PwAiEYn9I/UM-C-3qlxwI/AAAAAAAAAKo/E1aqEWDUr9E/s1600/butterflyyellow.png

http://1.bp.blogspot.com/-ATZPnahv4lY/UM-C94XM16I/AAAAAAAAAKY/v_XEgw87ZyE/s1600/butterflypurple.png

P/s :: Kalau nak copy tekan Ctrl+C ok ! :D.. 

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Klik banner untuk join
Tarikh tutup : 29 December 2012 : Jam xtau pukui berapa..

Assalamualaikum.. anyeong! Nasib terjumpa segmen tambah follower ni. sebab dah lame cari. hehe, lama tu takde la lama sangat. ada la dalam 3,4hari je. Ngeee.. SD nak tambah follower bukan apa saja-saja suka. Sedih sangat kalau korang tengok follower SD nanti. Nak tunjuk pon malu T.T.. Haish.. dah melalut tang len dah ni. So kalau korang nak join. Klik banner Cik Banu tu.. 

SD dah follow Cik Banu. Sat SD tunjuk gambaq yg SD dah print screen.. Bukan ape, as a bukti. Tudiaaa aih, nak speaking tapi rojak. Rosak bahasa.. hehe..
Haaa.. Ni followers2 Cik Banu.. SD dah follow dah. Teqhang-teqhang nama SD kat ctu tu.. Ni nak tunjuk follower SD yang ada skang ni.. Malu aih nak tunjuk. Sedih pon ada.. Haish, banyak cakap lak SD ni..

Ni la followers yang SD ada sekarang ni. Sadis sangat aih, sampai 4oqhang ja yang follow.
Followers yang ceq nak untuk masa hadapan nanti seberapa banyak manusia pon boleh. ceq tak kisah. ceq tak paksa doqhang. Nak follow pon kena ikhlas kan Cik Banu kan.. hehe.. So sampai sini je la ceq bagitau. Ceq takleh kalau dah dapat keyboard ni. macam-macam ceq meqhapu sat lagi. Ngeh3.. Sekian. Assalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatu.. Macam budak2 skolah lak bagi salam panjang-panjang. Jawab tau salam tu. Jawab maknanya sayang, tak jawab dosa. hehehe..

Monday, 17 December 2012

Huda Syafiqah 's 1st Giveaway

Nak join klik banner atas ni okay :D

1- Dah follow Cik Huda

2- Dah like semuanya

3- dah follow CikTeha  yang dalam kotak hitam tu

4- Dah follow Cik Munirah

5- Dah follow cik Nabihah

6- Dah like pic ni..

Mangsa Tag
:: Anis

Pemenang akan dipilih oleh Encik Random.0rg 
Tarikh expired GA ni 5 Januari 2013 *mungkin akan diubah katanya.. hehehe *