Tuesday, 18 December 2012

Simple Background 2



Assalamualaikum.. Ni freebies background kedua dari SD, SD tau le xlawo. jangan le kutuk.. Tak baik woo.. SD namo kawan ngan korang kalo korang kutuk keje SD.. haha.. Cara nak masukkan dia mesti korang tahu camne kan? So SD bagi ni je untuk korang. Ni SD buat sendiri. Takde la lawo mana pon. Biasa2 je. 


 http://2.bp.blogspot.com/-9KoP-s8yW1c/UM9_BH_mcZI/AAAAAAAAAJ8/fd4g7ExnS0o/s1600/butterflyblue.png

http://3.bp.blogspot.com/-nvrvwVxoxhE/UM-AgKa_-XI/AAAAAAAAAKE/PHUUW0i3lSQ/s1600/butterflypink.png 

 http://3.bp.blogspot.com/-jEmQy5wYdCw/UM-C85ravDI/AAAAAAAAAKQ/skc4R6rGg9g/s1600/butterflygrey.png

 http://3.bp.blogspot.com/-97PwAiEYn9I/UM-C-3qlxwI/AAAAAAAAAKo/E1aqEWDUr9E/s1600/butterflyyellow.png

http://1.bp.blogspot.com/-ATZPnahv4lY/UM-C94XM16I/AAAAAAAAAKY/v_XEgw87ZyE/s1600/butterflypurple.png

P/s :: Kalau nak copy tekan Ctrl+C ok ! :D.. 

2 comments:

lelamaisara said...

comilnye..:)

saya dari sini http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

GreenSejukhati said...

hai kawan baru , salam perkenalan..sy join segmen yang sama jgk..dah follow awk..jgn lupa follow sy jgk ye..

http://twentydotnine.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html