Tuesday, 18 December 2012

Segmen Tambah Follower Di Hujung Tahun

Klik banner untuk join
Tarikh tutup : 29 December 2012 : Jam xtau pukui berapa..

Assalamualaikum.. anyeong! Nasib terjumpa segmen tambah follower ni. sebab dah lame cari. hehe, lama tu takde la lama sangat. ada la dalam 3,4hari je. Ngeee.. SD nak tambah follower bukan apa saja-saja suka. Sedih sangat kalau korang tengok follower SD nanti. Nak tunjuk pon malu T.T.. Haish.. dah melalut tang len dah ni. So kalau korang nak join. Klik banner Cik Banu tu.. 

SD dah follow Cik Banu. Sat SD tunjuk gambaq yg SD dah print screen.. Bukan ape, as a bukti. Tudiaaa aih, nak speaking tapi rojak. Rosak bahasa.. hehe..
Haaa.. Ni followers2 Cik Banu.. SD dah follow dah. Teqhang-teqhang nama SD kat ctu tu.. Ni nak tunjuk follower SD yang ada skang ni.. Malu aih nak tunjuk. Sedih pon ada.. Haish, banyak cakap lak SD ni..

Ni la followers yang SD ada sekarang ni. Sadis sangat aih, sampai 4oqhang ja yang follow.
Followers yang ceq nak untuk masa hadapan nanti seberapa banyak manusia pon boleh. ceq tak kisah. ceq tak paksa doqhang. Nak follow pon kena ikhlas kan Cik Banu kan.. hehe.. So sampai sini je la ceq bagitau. Ceq takleh kalau dah dapat keyboard ni. macam-macam ceq meqhapu sat lagi. Ngeh3.. Sekian. Assalamualaikum warrahmatullah hiwabarakatu.. Macam budak2 skolah lak bagi salam panjang-panjang. Jawab tau salam tu. Jawab maknanya sayang, tak jawab dosa. hehehe..

19 comments:

Fatin Amira Mazlan said...

Done follow you pretty :)

http://fatinamiramazlan.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Natasha said...

(Natasha)
Done follow awk! =)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

siti fatima Arifin said...

Hai.. salam blogwalking dari Miss Banu Segmen.

Feel free to visit my blog:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Follow You. Good Luck....

BaNu Syah said...

thanks sbb sudi join my segmen..senarai peserta dh kuar dh leh start blogwalking..insyaallah nanti rmai follower tu,pasni rajin2 blogwalking k =)

FozyAliya said...

Hye saya lia…salam kenalan dari lia…lia pun dah masuk segmen tambah follower di hujung tahun…lia dah follow awk..awk follow lia lik yer mekasih.. ^_^

http://gulagulagetahwarnawarni.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Nurul Najihah said...

salam perkenalan ... btw nice blog lorl :)))

dari segmen y same :)

done follow ur blog

mai links
http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Deqla manjew said...

salam ukhwah.. singgah dari segmen yg sama.. dah follow sini.. jemput ke blog sy yer.. tq. :)

http://norumara.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ejal aus said...

dari segmen yang same dah follow dah
jangan lupa follow balik ^ ^

http://ejalaus.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Farisha Lyssa Farish said...

singgah dari segmen yang sama. Dah follow awk. Jom follow saya balik : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

firdaus ahmad said...

Dari segmen yang sama dah follow
dan janganlupa follow blog kita balik


http://firdausf26.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ashjbxoxo said...

Hi ! saya juga folow awk. Do follow back. From the same segmen. ;)
http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

cikopiko said...

salam^^
dtg dari segmen yg sama..
done follow ur cute blog!

follow me back ea :)

http://nut9236.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

hepy blogging...

imanina zahri said...

Singgah n done follow. Jom singgah my blog. ^^

http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html?m=1

ibtisam said...

dari segmen yg same...done following U *follow back tau

http://www.bdox-crazy.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Pelengkap Rusuk Kiri said...

follow sini dari segmen yang sama :)

jemput singgah ke http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

wan nurul hezrina said...

Assalammualaikum..
folow sini dr segmen yang sama.

http://hezrina83.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

Ween said...

ween datang dari segmen yang sama. done follow here. foll me back :)

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

NaZiRaH... said...

salam, done follow, jemput singgah..

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-di-hujung-tahun.html

tq..