Thursday, 27 December 2012

New Year Giveaway by FY & NEB


Assalamualaikum.. Lama tak update.. Busy sebab balik kampung. Arini SD join segmen by Fa Yun n NEB.. Kalau korang nak join klik banner pokodot tu eh.. :D

Follow blog Fayun & Nabiha

 1- Fa Yun punya

2- Nabiha



Follow Blog Sponsor -wajib-





















** Like Page, Subscriber and Follow Twitter Sponsor






- Yang sorang lagi tu tnggu dia confirm kan request je.. :D

churp-churp  *tunggu sampai habis loading


Saya tag :: Awak , Awak, n Awak

5 comments:

yunhee said...

thanks tag. nanti saya cuba join :D

fayun said...

assalamualaikum! terima kasih sebab sudi join New Year Giveaway by FY & NEB ^^ nak bagitahu, ada perubahan dekat bahagian syarat syarat GA tu. iaitu FOLLOW webstagram Alyia dan 2 iklan churp churp harap ikut kesemua syarat. jujur? in shaa allah anda tersenarai dalam 50 pemenang tu!

check here-- http://nzfyns.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-neb.html

mailey jayley said...

Blog Review :) http://aries-pinky.blogspot.com/2012/12/blog-review-rama-rama-merah.html

eymasu said...

singgah dari GA yang sama..jom singgah blog saya..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/12/new-year-giveaway-by-fy-and-neb.html

siti fatima Arifin said...

Hello Blogger...

Dari GA yang sama... wish u good luck and all the best. Saja nak jalan-jalan dan follow disini.

Jemput singgah ker blog Cik putih:

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/new-year-giveaway-by-fy-neb.html